2777
2789
عنوان

طلاق توافقي

301 بازدید | 16 پست

دوستان ميخوام همه چي و ببخشم به نظرتون براي طلاق توافقي وكيل بگيرم يا نه؟

طرف ام طلاق هم ميده

فقط بخاطر كاراي اداري و وجهه كاري و اينكه چون نميخوام با وكيلش روبرو بشم ميخوام وكيل بگيرم

اگر خودم بخوام انجام بدم چقدر دوندگي داره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه چیو بخشیدی پول وکیل هم میخوای بدی

به چیزی هم دستی به شوهرت بده 

وقتی توافقیه دیگه دوندگی نداره خودش روال قانونیشو طی میکنه

وکیل برای حضانت بچه .مهری و نفقه .یا زمانیکه مرد راضی به طلاق دادن نیسته

همه چیو بخشیدی پول وکیل هم میخوای بدی به چیزی هم دستی به شوهرت بده  وقتی توافقیه دیگه دوندگی ...

عزيزم آخه وجهه كاري نداره بخوام خودم برم

بعد وكيلش اصلاً آدم باشخصيتي نيست پام نميكشه با وكيلش  پاشيم بريم اين اداره اون اداره

همه چیو بخشیدی پول وکیل هم میخوای بدی به چیزی هم دستی به شوهرت بده  وقتی توافقیه دیگه دوندگی ...

مثلاً ميدوني انقدر بي شخصيتن كه من الان بدون وكيل برم خواهراش هزاران صفحه پشت سرم ميذارن دوست ندارم بي كلاس انجام بشه كارم

عزی م تاپیک قبلتوخوندم 

شوهرمنم خیلیییی بچه ننه بود 

ماحتی تالار عروسی گرفتیم خونه رهن کردیم مامان منم همه جهیزیه رو گرفت مامان باباش پاشونو کردن تو یه کفش که باید عروسی کنسل بشه 

ببین من رفتم التماس مامان باباش و کردم که بزارن ماعروسی بگیریم فقط خدامیدونه چقدر غرورمو له کردن واذیت شدم ولی خیلیییی تلاش کردم وجنگیدم به تنها چیزی که فکرنمیکردم غرورم بود چون خیلی وابسته شوهرم بودم و به زندگی بعداز طلاق فکرمیکردم اذیت میشدم

من وخانوادم واقعا مشگلی نداشتیم شوهرمو خیلی تحویل میگرفتن احترام میذاشتن همه جوره  ولی خانوادش بهونه میگرفتن و بین مارو دائم بهم میزدن کارما هم دقیقا داشت به جدایی کشیده میشد بخاطر خانوادش من به شوهرم التماس میکردم به هر بدبختی بود ما ۲سال ونیمه پیش عروسی کردیم اوایل بعداز عروسی هم دعوا و دخالت بود 

ولی بعدازیه مدت کم کم شوهرم خوب شد و الان هم ۸ماهه باخانوادش بخاطره دخالتا و توهیناشون قهره 

شوهرتو هم مثل شوهرمنه .باهرکی زیر یه سقف باشه به حرف همون گوش میده 

اگه میتونی تلاشتو بکن و بجنگ اگه واقعا شوهرو زندگیتو دوس داری

مثلاً ميدوني انقدر بي شخصيتن كه من الان بدون وكيل برم خواهراش هزاران صفحه پشت سرم ميذارن دوست ندارم ...

استاتر باید ی وکیل خانم بگیری( جریان جدایتو نمیدونم ولی پایان شب سیه سفید است) تو سایتمون هم خانم وکیل هست میتونی انتخاب کنی با ی تاپیک زدن. خدا تنتو سالم نگهداره و بدون طلاق پایان راه نیست بلکه شروع ی زندگیه دیگست موفق باشی دوستم  

به نظرتون وكيل بگيرم؟

اگه ی وکیل خوب بگیری ب نظرم کاراتون راحت تر پیش میره ه چی باشه راه و چاه و بهت بلدن..باز بستگی داره وکیلتون چقدر خبره باشه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
استاتر باید ی وکیل خانم بگیری( جریان جدایتو نمیدونم ولی پایان شب سیه سفید است) تو سایتمون هم خانم وک ...

مرسي عزيزم مهربونم♥️ديگه انقدر گريه كردم كه خدا ميدونه

اما ديگه چاره اي ندارم مجبورم

همه كه بهم ميگن شانس آوردي 

مرسي عزيزم

عزی م تاپیک قبلتوخوندم  شوهرمنم خیلیییی بچه ننه بود  ماحتی تالار عروسی گرفتیم خونه رهن ک ...

عزيزم من ديگه نميتونم چون به خانواده م بي احترامي كرده ديگه نميتونم تحمل كنم 

ميترسم برم از اين بدتر بشه

ديگه نميشه خيلي صبر كردم براش

مرسي عزيزم مهربونم♥️ديگه انقدر گريه كردم كه خدا ميدونه اما ديگه چاره اي ندارم مجبورم همه كه بهم مي ...

من فراموش نکن شاید نتونم کمکت کنم ولی حرف گوش کن خوبیم اگه قابل دونستی درد دل کنی خواهرم من هستم

به نظرتون وكيل بگيرم؟

اگه ی وکیل خوب بگیری ب نظرم کاراتون راحت تر پیش میره ه چی باشه راه و چاه و بهت بلدن..باز بستگی داره وکیلتون چقدر خبره باشه

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد