2777
2789
عنوان

بهبود روابط با همسر☺️

1013 بازدید | 18 پست

خانوما من اول زندگیمه خودم میفهمم رفتارای اشتباه زیاد دارم دختر زبون بازی هم نیستم کلا! یسری مطلبا خوندم تاحالا برای اینکه شوهرتون دوستون داشته باشه یا ب حرفتون گوش کنه بنظرم خیلی سخته چون حس میکنم دیگ خودم نیستم حتی با اون قضیه ای ک میگن نیاز طرح کنید مگه آدم چقدر میتونه ی حرفو بپیچونه و بگه من ک نتونستم همیشه این مدلی باشم. بیاین از تجربه هاتون بگید از رفتارای درستتون بگید ک ادم مجبورم نباشه فیلم بازی کنه مثلا من نمیتونم هی زبون بریزم شاید در حد یکی دو روز بشه  ولی بیشتر نه

لطفاااا اگ کسی کتابی سایتی هم خونده یا داره بهم معرفی کنه یه چیز اصولی و واقعا بدررد بخوررر مرسییی💓

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم ولی منم مشکل تورو دارم من کلا دوست ندارم ازش چیزی بخوام کلا دوست دارم مستقل باشم ولی شوهرم دوست داره هنیشه دستت جلوش دراز باشه خیلی بی فکرن منم دیگه خودم نیستم اصلا اینی ک هستمو نمیشناسم😔

میفهممت خیلی سخته نقش بازی کردن..عزیزم از نظر من خود خودت باش چون همسرت اونجوری دیده وپسندیدت..

یکمم بخودت مسلط باش تا زود عصبی نشی سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی ناخوداگاه رفتارتم خوب میشه

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)

ببین همسرت چه کارایی دوست داره بیشتر اونا رو انجام بده بعد اونم میبینه تو به خاطر اون چه کارایی میکنی اونم به خاطر تو از خود گذشتگی میکنه

زندگی زناشویی یه رابطه دو طرفه ست دیگه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
میفهممت خیلی سخته نقش بازی کردن..عزیزم از نظر من خود خودت باش چون همسرت اونجوری دیده وپسندیدت.. یکم ...

عزیزم ما ی فامیلی داریم این خانوم خیلیی قشنگ صحبت میکنه بعد کلا همه میگن ادم با سیاستیه بنظر من بیشتر زبون بازه خووب ولی انگار همش اطرافم میبینم اینایی ک زبون میریزن یا بعضی دوستام ک حتی سعی میکنن قشنگ حرف بزنن خیلی موفق ترن! بنظر شما این خوبه ک ادم سعی کنه اونجوری باشع؟ اونا هم حس میکنن خودشون نیستن؟ 

ببین همسرت چه کارایی دوست داره بیشتر اونا رو انجام بده بعد اونم میبینه تو به خاطر اون چه کارایی میکن ...

مثلا دوست داره من خیلی با مامان باباش گرمو صمیمی باشم اما من معمولیم احترامشونو دارم ولی خیلی گرم هم نمیگیرم چون فک میکنم اگ گرم بگیرم ی موقع دخالت میکنن یا هرچی خودم میدونم باید زبون بازی کنم ک نمیتونم ن مادرم این مدلی بوده ن پدرم

نمیدونم چی بگم ولی منم مشکل تورو دارم من کلا دوست ندارم ازش چیزی بخوام کلا دوست دارم مستقل باشم ولی ...

خیلی از رفتارای اشتباه بقیه عکس العمل رفتارای اشتباه خودمونه من میگم بزار امتحان کنم خودم رفتارمو اصلاح کنم شاید همه چی خیلی بهتر شد

عزیزم ما ی فامیلی داریم این خانوم خیلیی قشنگ صحبت میکنه بعد کلا همه میگن ادم با سیاستیه بنظر من بیشت ...

هرکس ی نظری داره اما از نظرمن تو ی زندگی مشترک سیاست خوب نیس..البته ب همسرتونم بستگی داره ببینید دیدگاهش نسبت ب اون خانوما چطوریه..دوس داره سیاست داشتنو یا نه..اینکه سعی کن مث اونا باشی بد نیس اما اینکه سعی کنی خودت باشی خیلی بهتره..

شاید اوناهم این حسو داشته باشن اما خب یسریاااا اینجوری بزرگ شدن تو ی این مدل خانواده ها بااین مدل رفتاااار

مَرد مَن تَه ریشی دارد ک به دنیا میارزد☺مَرد مَن با ثروت پدرش خوش نمیگذراند وهرروز یک ماشین مدل بالا سوار نمیشود😶مَرد مَن ازچهره اش حیا ونجابت جار میزند🤗مَرد مَن ازقدش مَردانگی میریزد،از آغوشش حس امنیت میگیرم😋مَرد مَن بوی صداقت میدهد روی پاهای خودش می ایستد و برای خوشبخت شدن جان میکَند😍برای من همینکه صادقانه دوستم دارد کافیست من از دوستت دارم های هرزه هرروزه ک مخاطبهایش فرق دارد بیزارم😤همینکه ب فکر خیانت نیس کافیست من از بودن جسمی ک فکرش با دیگریست بیزارم😖همینکه برای خوشحال کردنم یک شاخه گل با دست رنج خودش بیاورد🌹کافیست من از کادوهای گران قیمت با پول پدر بیزارم☹همینکه زیبایی های ساده ام را میپسندد و مرا ب تغییر اجبارنمی کند کافیست👩ک من از زیبایی های مصنوعی بیزارم😑همینکه جای ترک کردن درکم میکند برایم کافیست..من بهترین مَرد دنیارو دارم وتا ابد عاشقَش خواهم بود😘قُربون مَردهای زندگیم بِشم(پِسرم وباباش دنیای مَنَن)
مثلا دوست داره من خیلی با مامان باباش گرمو صمیمی باشم اما من معمولیم احترامشونو دارم ولی خیلی گرم هم ...

خب گرم بگیر ولی بز احترامی نکن من الان با خانواده شوهرم گرم و صمیمیم ولی کوچکتریم بی احترامی ای هم به هم نمیکنیم خیلی حرمت همو داریم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
واقعا تاثیر گذاره؟ ب فرهنگ ایرانی میخوره؟ 

بله. این کتاب باید قبل  ازدواج خوندنش اجبار شه. 

همه جای دنیا مشکلات زن و مردا مثل همه. بخونی متوجه میشی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...