2777
2789
عنوان

دوره داروخانه

93 بازدید | 10 پست

بچها کسی بادوره تکنیسین دارخونه کار پیدا کرده ؟؟؟بدون پارتی منظورمه

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

دوستم من 10-12سال پیش رفت الان سر کار هست، 

ولی الان ی کم سختتر شده حداقل بایدسه ماه بدون حقوق بری ی داروخونه کار کنی ، به نظرم قبلش چندجا پرس و جو کن ببین نیاز دارن یانه.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من ازین شرکتا میرفت

محصولات ارایشی بهداشتی دارنا

بنظر من اونجوری بهتره حداقل از بعدش مطمئنی که کار بهت میدن دوره اموزشیشم نه خیلی طول میکشه نه هزینه ای داره

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
سوال منم هس.دوره های جهاد خ خوبه..

عزیزم یسوال متفرقه جایی اگه زنگ بزنی بگن یساعت دیگه بهت خبر میدیم ک بیای واسه کارو بعد بگن خودمون خبرت میکنیم این یعنی چی؟یعنی گرفتن؟هنوز تصمیم نگرفتن ؟

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
دوست من ازین شرکتا میرفت محصولات ارایشی بهداشتی دارنا بنظر من اونجوری بهتره حداقل از بعدش مطمئنی ک ...

ویزیتور منظورته؟

عزیزم یسوال متفرقه جایی اگه زنگ بزنی بگن یساعت دیگه بهت خبر میدیم ک بیای واسه کارو بعد بگن خودمون خب ...

ینی فعلا نمیخوان.ولی دیدن دورش چیزی از ادم کم نمیکنه.من شنیدم باید خودت بری داروخونه ب داروخونه بپرسی نیرو میخواد یانه.

ویزیتور منظورته؟

اره 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
قیمت دوره هایی ک رفتین چقدره استاتر؟؟؟  اتفاقا کاریه ک زود پیدامیکنی

عزیزم من نرفتم پرسیدم ببینم چجوریه خیلیا میگن کار نبی باهاش نزدیک ۷۰۰ تومن هم هس نمیدونم خوب یا نه تو این اوضاع

عزیزم من نرفتم پرسیدم ببینم چجوریه خیلیا میگن کار نبی باهاش نزدیک ۷۰۰ تومن هم هس نمیدونم خوب یا نه ت ...

Gاخه من خیلی تعریف شنیدم حتی برادر دوستم اومد تهران دوره دید رفت شهرستان مشغول بکار شد 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود