2777
2789
عنوان

سرلاک،سویق؟؟؟؟؟

4722 بازدید | 13 پست

سلام به مامانا

پسرم ۵ ماه و ۲۰ روزشه الان یک ماهه که صبحانه حریره بادوم و شبا هم سوپ ماهیچه بهش میدم،امروز بردمش دکتر چون دوروزه اسهال و تب داره یادم رفت این دوتا رو سوال کنم فقط دکتر گفت خوب شد غذاشو بکن صبحانه،ناهار،عصرانه،شام

گفتم سرلاک بدم گفت خوب شد بده

حالا سرلاکه چی بگیرم؟؟بعد سویق بگیرم؟؟چه مدلیشو؟؟

اگه راهنماییم کنید ممنون(فقط نگید به بچه ی ۵ ماهه سوپ و غذا نمیدن چون دکترش گفته)

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منکه واقعا در توانمون نیس بخوام سوپ ماهیچه بدم سوپ با مرغو برنج و ...میدم.😕سرلاکی که گندم داره میگن ...

واقعا سخت شده والا ما از وقتی این بچه دنیا اومد اخبار هی گفت تب بازار پوشک بعدش شد تب تو شیر خشک الانم که ماداریم کمکی میدیم شده تب بازار گوشت،یه ماهیچه به قد کف دست و به عرض بند انگشت شده ۵۰ تومن حداقل هفته ای یه دونه میخواد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
اول سرلاک شیر و برنج بده

بعد سرلاک مارکای مختلف داره مثل شیر خشک یا نه

نمیدونم عزیزم من مارک نستله هستن همشون 

درمورد سویق چی اطلاعی داری عزیز؟؟

سویق نمیدونم چیه    

سویق گندم جوانه ی گندمه سویق سنجد و اینا هم هست ولی اصلا نمیدونم چجوری و چه مارکی بگیرم و از کی شروع کنم

الان دو هفتس گوشت نخریدیم ک بخوایم خورشت درست کنم😐

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

باعث و بانیه این وضع خودش تب به تب بمیره