2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭

386 بازدید | 29 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته خیلی تنهام یه عمر برای همه دویدم هرکی کاری داشت انجام دادم الان که به کمک نیاز دارم حتی یه زنگ کسی بهم نمیزنه مثلا حامله ام یه روز خوش ندید این بچه 

چرا ادما انقدر بی معرفتن؟انقدر دلشون از سنگه

شمارتو بده من زنگ بزنم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دنیا همینه خواهر من دستتو به زانوی خودت بگیر آدم دلش می شکنه ها ..می دونم ولی عوضش قویتر میشی و مس ...

به مادرم‌میگم من همیشه کمکت کردم حتی وقتی سرما خوردی اومدم کاراتو کردم

میگه مگه ما نزاییدیم؟کسی کمکمون کرد؟خودت کاراتو بکن دیگه

یعنی حتی مادر ادم یا همسر ادمم نباید تو بارداری یکم دلش به رحم بیاد یکم کمک کنه؟کمک نخواستم اما روحی ...

من یه بار تو بارداری دلم گرفته بود.(از خانوادم دورم)زنگ زدم مامانم بهش گفتم دلم گرفته.گفت خودت خواستی.من گوشیو قط کردم و از اون لحظه تصمیم گرفتم فقط خودم واسه خودم کافی باشم.بقدری تغییر کردم که همه تعجب کردن.هیچکس تاحالا واکنش منو دربرابر بدیهاشون ندیده که منو ناراحت کرده باشن.تو خودم میریزم ولی جلوشون ابراز نمیکنم که نقطه ضعف ازم نگیرن حتی شوهرم

من همین یه دونه ام!
به مادرم‌میگم من همیشه کمکت کردم حتی وقتی سرما خوردی اومدم کاراتو کردم میگه مگه ما نزاییدیم؟کسی کمک ...

عیب نداره دنیا گرده.. این روزها هم می گذره. خوبیش اینه که آدم یاد می گیره برای هر کسی تا چه حدی از جون خودش مایه بذاره

کارگر نیمه وقت بگیر...از شوهرت کمک بگیر ...خونه داری رو راحت بگیر تا روزهات بگذره

و خدا برای من کافیست.....