2777
2789
عنوان

سفت شدن جنين

43542 بازدید | 18 پست

هفته ٢٥ هستم از اين پهلو به اون پهلو ميش يه طرف شكمم انگار سفت ميشه سركلاژي هستم و استراحت مطلق طبيعيه اين سفت شدن ها امروز ترسيدم كه انقباضنباشه يه شياف پرژسترون گذاشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقباضه دیگه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

نترس نی نی خودشو جمع میکنه 

منم یسره همینه وضعم 

تازه مال من همراه با درد ک بهداشت گفت وضعیت قرارگیری جنین اینجوری سفت میشه بعضی وقتا 

بازم میخوای خیالت راحت شه ب دکترت بگو 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞

وا سرخود چرا شیاف میزنی طبیعیه طبیعیه اخه منم از اول تا اخر انقباض داره جنینم و اصلا هم نگران نیستم چون بچه اس دیگه دوس داره خودشو سفت کنه و منقبض بشه.ان شاالله که سالمه و شماهم نگران نباشید

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

عزیزم کلاس امادگی زایمان برو که الکی استرسی نشی روی شکمت هر وقت دست زدی به سفتی پیشونیت بود اون انقباضِ . فقطم بالای شکم 

نگران نباش اون حرکتای بچست.

دختر داری؟

خداروشکر

منم بعضی وقتا یه طرف شکمم سفت میشه میفهمم ک بچه اونجاس قشنگ زیر دستم حسش میکنم😍

طبیعیه نگران نباش

انقضباض بالای شکم وکل شکم سفت میشه جوری ک انگشتتو فشاربدی تو نمیره پوستش مثل پوست هندونه 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عزیزم کلاس امادگی زایمان برو که الکی استرسی نشی روی شکمت هر وقت دست زدی به سفتی پیشونیت بود اون انقب ...

نه اگرهم سفت بشه يه طرف شكمم هستش و زود ميره اونطرف انگار . خيلي دوست داشتم كلاس برم ولي چون استراحت مطلقيم نميتونم، ممنون از راهنماييت خيالم راحت شد 

فک کنم طبیعی باشه عزیزم، منم داشتم ازین سفت شدنا و سرکلاژی هم هستم

ممنون عزيزم .شما سرويكستون چقدر بود؟ و اينكه استراحت مطلق بودين؟ من سرويكسم ٢٥.٥ بود  و الان بايد تا هفته ٣٤ استراحت مطلق باشم😔

نترس نی نی خودشو جمع میکنه  منم یسره همینه وضعم  تازه مال من همراه با درد ک بهداشت گفت و ...

هفته پيش به دكترم گفتم گفت چيز خاصي نيست ولي الان انگار يه سنگيني حس ميكنم تو شكمم انگار ني ني بزرگ شده