بعد طلاقم اصلا رو ب راه نشدم. الان خوبما ولی کوچکترین تنشی تو محل کار یا خانواده پیش میاد سریعا بهم می ریزم.یاد شکستم میفتم حتی دلم براش تنگ میشه. واقعا تاثیر بد و مخربی روم گذاشته. امروز با رئیسم بحثم شد ب خاطر کار باهام بد برخورد کرد همش پرت شدم ب گذشته ب طلاقم .... وای خدا دلم هزارررر تیکه شده. کجایی آخه. همه میگن وقتت رو پر کن برو سرکار تفریح کن.... ولی هیچکدوم اینا نتونستن حالم رو بهتر کنن... میدونم خدایی نکرده اگه تو این موقعیت برا خانواده م اتفاق بدی بیفته من از اینی ک هستم هم بدتر میشم. خدایا ببین منو.
فاز نصیحت نمیخوام بردارم اما شاید شنیده باشی که یه شیخی روی منبر یه لطیفه خنده داری تعریف کرد همه بلند خندیدن. دوباره همونو از اول تعریف کرد نصف جمعیت حدودا خندیدن. دوباره تعریف کرد چند نفر خندیدن بار چهارم تعریف کرد هیچکس نخندید. یه نفر بلند شد گفت چرا یه چیزو هی تعریف میکنی دیگه جالب نیست. شیخ گفت شما به یه موضوع خنده دار یبار یا دوبار میخندید پس چرا برای غمی که گذشته و تموم شده بارها و بارها گریه می کنید؟ الان موضوع توئه. تو کار مشکل پیش اومده چرا به گذشته فکر می کنی؟ باید بتونی هر وقت این فکرا میاد سراغت قاطعانه حتی با عصبانیت تو یه لحظه به خودت بگی بسه
I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
خب پس خدارو شاکر باش که با یه آدم بی لیاقت زندگیت ادامه دار نشده. ببین من اگر شاغل بودم تا حالا هزار بار طلاق گرفته بودم. از بس توی این زندگی اذیت شدم.
رابطتو با خدا نزدیکتر کن. انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر میشی