2777
2789
عنوان

بارداری

121 بازدید | 17 پست

دوستان من دو روزه عقب انداختم و ترشح سفید دارم ؟به نظرتون احتمالش هست باردار باشم؟خانمای بارداری که اوایل بارداری شون ترشح سفید داشتن کمک کن.باتجربه ها

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

منكه  نزديك ٢٠روز نشدم ترشح شديدم دارم بي بي يك هاله زد يكي ديگه منفي مطمئنم باردار نيستم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منكه  نزديك ٢٠روز نشدم ترشح شديدم دارم بي بي يك هاله زد يكي ديگه منفي مطمئنم باردار نيستم

ازمایش ندادی

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
ديگ هيچ علايمي نداري ؟تكرر إدرار درد سينه ؟

سینه هام درد میکنه دوروزه تکرر ادرار دارم ،کمر درد هم دارم

من چی بگم با این بیبی چک

خخخ خراب یکی دیگه بزن

ازمایش ندادی

نه اخه مطمئنم شوهرم كم تحركي اسپرم داره 

احتمالش بك درصده

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
من چی بگم با این بیبی چک

چند  روزه عقب زدی ؟ علایمت چیه

بنظر مياد بارداري بيبي بزن

به شوهرم گفتم بی بی بخره