2821
2789

واسه من ريخت😐

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا

بعد چند مدت تغیر زنگ میده و نکته اساسی به مرور زمان که ترمیم بشه پلک بالا می یفته و اکثر مواقع مزه ها می ریزن

در دنیایی که گرگها زوزه می کشند بره  شدن تاوان سختی دارد ،،،،،، قلبم ساده بود اما عقلم دیگه همراش نیست 

ببخش ولی  به نظرم خیلی چیپه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

ینی چجوری ریخت

نموند كلا بعد دو سه ماه پاك شد

٤٠٠ تومنم داده بودما

نميدونم از پوست من بود يا از مواد اون

ولي اكثرا نميمونه زياد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
خب بنظرت چکاری انجام بدم واسه عید ک هم تغییر کنم هم چیپ نباشه

باید تغییر کنی؟

رنگ موهات رو تغییر بده

برو بافت مو یاد بگیر و مدل موهات رو با بافت تغییر بده

ارایش صورتت رو عوض کن

تیپ لباست رو عوض کن

اگر روی پوستت جای لک و جوش داری اونا ر رفع کن

دندونات رو بلیچ کن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

باید تغییر کنی؟ رنگ موهات رو تغییر بده برو بافت مو یاد بگیر و مدل موهات رو با بافت تغییر بده ارای ...

رنگ موهامو اصلا نمیخام دست بزنم موهام نابود میشه

ارایش صورت و تیپ و بافتو ایناروهم ک انجام میدم دندونامم خودش سفیده پوستمم اصلا لک و جوش نداره😐

رنگ موهامو اصلا نمیخام دست بزنم موهام نابود میشه ارایش صورت و تیپ و بافتو ایناروهم ک انجام میدم دند ...

رنگ نمیکنی که موهات نابود نشه بعد میخوای صورتت رو با ارایش دائم نابود کنی؟

ببین اصلا واجب نیست ادم برای عید تغییر کنه ها

2790
2823
2791
2779
2792