2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

308 بازدید | 22 پست

سلام.تجربه هاتون رو تو زایمان طبیعی بیایین بگین لطفا.

موقع زایمان طبیعی چیکارا کردین که بتونین راحت تر زایمان کنین و حین درد چیکارا کردین.لطفا تو فاز منفی نرید...

من تا الان بهم گفتن میتونم طبیعی زایمان کنم ولی خیلی میترسم.موقع درد و اون لحظه زور زدن رو خیلی میترسم.کسایی که تجربه خوبی داشتن بیان پیشنهاد بدن لطفا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کلاسای زایمان رو نرفتی حتما توی فرصت باقیمونده برو بیمارستان کلاس ماساژ و نقاط فشاری زمان و قبل از زایمان رو شرکت کن این دوتا خیلی میگن کمک می کنه زنگ بزن بپرس چه روزی تشکیل میشه تو این هفته و انجام بده حرکات ورزشی و ماساژ ها و فشار هارو 

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏

من ماماگفت به جای گریه نفس بکش فوت کن بیرون موقع زایمان هم گفت به جای داد زدن موقعی که درد اومد سراغت زور بزن درد که قطع شد نفس عمیق و فوت واقعا تاثیرداشت

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی من تجربم رو میگم بچه اولم راحت تر بود بچه دومم تا دم مرگ رفتم .برای بچه دوم زود بستری شدم ظهر قبل رفتن ازترس تهوع موقع درد فقط چند لقمه نون با ماست خوردم برای همین ت دردهای اصلی خیلی طول کشید و من انرژی برای زور زدن نداشتم با وجود درد زیاد توی فاصله بین دردها خوابم میبرد پس حتما غذای کم حجم ولی پرانرژی بخورید .سر بچه هم بزرگ بود و اذیت شدم .ولی انشالله شما راحتتر میگذرونی 

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی من تجربم رو میگم بچه اولم راحت تر بود بچه دومم تا دم مرگ رفتم .بر ...

من خیلی میترسم.تو اینستا فیلم های زایمان رو میبینم همینجوری فقط اشک میریزم.همش میگم کاش بشه بچه ام گریه نکنه لااقل.گریه اونو من بشنوم دق میکنم.

خواستی بری زایمان اگه کیسه ابت پاره شد یا وقتش بود حتما شربت غلیظ زعفران درست کن بخور تا زودتر دهانه ...

بعد چقد بخیه خوردی؟؟اون بخیه ها رو باید چجوری مواظبت کرد؟؟

درسته میگن آدم گشادی واژن میگیره بعد موقع رابطه جنسی دیگه مث سابق نیست؟؟