2777
2789
عنوان

بختک یا....😨😨😨

800 بازدید | 37 پست

سلام.من یه معضل واقعا بزرگ دارم من مواقعی که تو خونه تنهام و بخوام بخوابم بین خواب و بیداری بختک میاد سراغم اونایی که تجربه دارن میدونن چی میگم.منتها من همزمان با بختک چیزایی میبینم و میشنوم حتی امروز صبح بختک اومد سراغم دختر بچه ای رو کنارم دیدم که حرف میزد.منم نمیتونستم تکون بخورم.توخونه هم تنهام همسرم سرکاره.لطفا نگین توهمه من از بچگی باهاش درگیرم.ببخشید طولانی شد😘

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

عزیزم فکر کنم باید بری پیش مشاور

تنها چیزی که من میتونم بگم قبل خواب آیه الکرسی و چهار قل رو بخون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم فکر کنم باید بری پیش مشاور تنها چیزی که من میتونم بگم قبل خواب آیه الکرسی و چهار قل رو بخون

میخونم حتی بسم الله بلند هم میگم اما فایده نداره

بختک چجوریه

حالتیه که نمیتونی تکون بخوری انگار یکی داره خفت میکنه و تو فلجی!!!!فقط میبینی و میشنوی

منم قبلا بختک رو تجربه کردم.

قبل خواب حتما وضو بگیر سوره واقعه رو بخون. میگن سوره واقعه رو که بخونی فرشتگان ازت محافظت میکنن

چهار قل رو بخون.( سوره ناس برای دفع شیاطین خوبه.)

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

کاش همچین چیزی نبود شنیدم بدن از خستگی خواب میره ولی مغز بیداره من اولین بار ک شدم فکر کردم مردم

وای چقد داد زرم

مادرم با تلفن حرف میزد اذان میکفتن همه چیو شنیدم و مغزم ثبتشون کرده

وای ک چ راحت میشه ادم وقتی تموم میشه

فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی
میخونم حتی بسم الله بلند هم میگم اما فایده نداره

من خودم تجربه نداشتم ولی خالم چرا

اون مدام تو خونه قران میخونه بعد از نماز حتی اگر جایی هم بره نماز میخونه بعدش قران 

نمیتونم حست رو بفهمم ولی میدونم حال بدیه

ممکنه از ضعف اعصاب باشه؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اره منم اینطوری شدم تاحالا همزمان با یه چیز دیگه، 

البته ازمن یه جوره دیگس ، مثلا بختک میاد سراغم ، احساس میکنم یه موجوداتی ریختن دورم دارن منو میبرن بالا یا دارن میکِشن منو ببرن دهنمم بسته میشه نمیتونم هیچکاری کنم حتی داد هم نمیتونم بزنم تو خاب  ، وای خیلی بده😑