2777
2789
عنوان

خواب بد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 39 پست
ولی خداییش این مردا دور از جون مردای شما همینن  سگن بعد که .....خودشونو میمالن اروم میشن بعد خ ...

اره واقعا

حولش بدى چيههههه من از ى طبقه پرتش كردم پايين خواهر 😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگم ببین اگه پریود باشی ک کلا خابتو بزار سر خون ریزی و هیچ تعبیری نداره دوما زن خابش معتبر نیس ...

خانم عزیز مگه زن انسان نیست خوابش معتبر نباشه اون خواب ظن که تعبیر نداره سرچ کنید متوجه میشید که به اشتباه زن برداشت میشه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خانم عزیز مگه زن انسان نیست خوابش معتبر نباشه اون خواب ظن که تعبیر نداره سرچ کنید متوجه میشید که به ...

خخخخخ من خودم زنم ها نگفتم زن حیونه معتبر نیست به همین دلیل پریود میگن در اون زمان ها اعتباری نداره و من کلا گفتم همه خواب ها ک تعبیر نداره نیازی ب سرچ نیس دیگه ظن رو اگ از زن تشخیص ندیم ک هیچ

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
خخخخخ من خودم زنم ها نگفتم زن حیونه معتبر نیست به همین دلیل پریود میگن در اون زمان ها اعتباری نداره ...

عزیزم شما گفتی خواب زن تعبیر نداره حالا بحث پریودی جدا 

کلا این مثل بین مردم خیلی رایجه که خواب زن تعبیر نداره ولی در اصل ظن نه زن

موفق باشی دوستم🌷

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️