منم دی تولدم بودم هر روز میگفتم روزش که رسید خودشو زد به اون راه تا عصرش دروغکی گفت اوا عشقم ببخشید کلا فراموش کردم جبران میکنم حالا این جبرانو ۱۹ ساله هنوز نتونسته بکنه ها😅
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو رو خدا برای این چیزها اعصابتو خراب نکن...این حتما نشانه ی دوست داشتن نبست عزیزم....بشین فکر کن کجاها برات سنگ تموم گذاشته...همه که کامل نیستن. شوهر من یه سال یادشه یه سال یادش نیست اصلا ایرادی نداره که.الان مشغله های زندگی هم زیاد شده.یه تولد چیزی نیست که خودتو و شوهرتو اذیت کنی
منم دیروز تولدم بود دستش خالیه ولی ب زور رفتم 27 تومن شیرینی خامه ای و یکم شکلات گرفتم 😂😂 میگه من ب تولد اعتقاد ندارم آدم ی بار متولد میشه دیگه سالگرد و اینا نداریم
تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂