2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو رو خدا برای این چیزها اعصابتو خراب نکن...این حتما نشانه ی دوست داشتن نبست عزیزم....بشین فکر کن کجاها برات سنگ تموم گذاشته...همه که کامل نیستن. شوهر من یه سال یادشه یه سال یادش نیست اصلا ایرادی نداره که.الان مشغله های زندگی هم زیاد شده.یه تولد چیزی نیست که خودتو و شوهرتو اذیت کنی

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
تبریک گفت

دستش تنگه؟ بعدا با مهربونی بگو یه شاخه گلم منو خوشحال میکرد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اخه بار اول.اونم سه ماه اول 

میفهممت گلم ولی دیگه ی خانم کامل شدی با ی سری مسائل زندگی باید کنار بیای.تبریکم بهت گفته پ دلیل بی محبتی نیست میخواسته محک بزنه تحملتو سوپرایزت کنه 

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
گفتم میگه شاخ گل ب چ دردت میخوره.دستشم تنگ نیس

متاسفم برا طرز فکرش

فکر میکنم تو موقعیت مناسب باید بهش بگی برات اهمیت داره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

منم دیروز تولدم بود دستش خالیه ولی ب زور رفتم 27 تومن شیرینی خامه ای و یکم شکلات گرفتم 😂😂 میگه من ب تولد اعتقاد ندارم آدم ی بار متولد میشه دیگه سالگرد و اینا نداریم

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
ن پول داشت

ببین خیلی سخت نگیر

این روزا آقایون فشارهای زیادیو تحمل میکنن واقعا شرایطشون سخته

درکش کن

منم از شوهرم توقع هدیه ندارم همین که محبت کنه زبانا برام کافیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم