2777
2789
اگه صبر کنی تا اون موقع که بهتره... ولی الانم نگران نباش استرس هم نداشته باش انشاالله که بارداری عز ...

اگه بتونم وایمیستم شنبه میرم آزمایش میدم اصلا حالم خرابههههه شوکه شدممم😭😭دعا کنید واسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز۲۴سیکلم ی بی بی زدم البته خیلی هالش کمرنگتر ازین بودا بعد رفتم آزمایش منفی بود الان حس میکنم اینم ...

استاتر دوباره رفتی ازمایش؟

من بیبی چکم مثل یکی تو بود

ولی رفتم ازمایش منفی شد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
استاتر دوباره رفتی ازمایش؟ من بیبی چکم مثل یکی تو بود ولی رفتم ازمایش منفی شد

اره خواهر رفتم آزمایش منفی بود و پری هم اومد😭😭😭😭خاکبرسرشون با این بی بی ها

خدایا اینبار کنجدمو سالم بذار بغلم🙏🙏🙏🙏
اره خواهر رفتم آزمایش منفی بود و پری هم اومد😭😭😭😭خاکبرسرشون با این بی بی ها

ای بابا😢😢😢 ان‌شالله این ماه 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊