2777
2789
عنوان

جاری جدیده😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 91 پست
بیچاره خودش داره واسه خودش داستان درست میکنه...چه ساده اس

دقیقا خیلی سادست

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ها درسته اولش همه سعی میکنن اگه بخوره ب هدف خو ضرر نکرده وگرنه بعدش وا میده 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

یکسال دیگه رو ببین

خدا کنه تا ابد اینجور بمونخ گرچه نمی مونن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

شاید فهمیده تو باهاشون مشکل داری میخا خودشو جا کنه آییییییی من میکشم از دست این آدم اینجوررریا...تا دیر نشده توعم ی حرکتی بزن وگرن کلات پس معرکس

🖤  اللهم صل علی محمد و آل محمد🖤.
هر روز!!!😶😶😶😶

اره من شب رفتم شب نشینی خونشون دیدم زنگ زده به پدرشوهرم نیم ساعت صحبت کردن اخه نمیدونم چی میگن بهم اخه آدم به پدرشوهرچی بگه نیم ساعت😧😧بعد زد به مادرشوهرم بعد به خواهرشوهر بزرگه بعد به خود شوهرش زنگ زد که برادرشوهرم برگشت گفت اه بابا گرفتارشدیما😐😐😐😐

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

جاری منم هی دست مادرشوهرمو ماساژ میداد و قربون صدقه مادرشوهرم میرفت. مادرشوهرم هی خودشو لوس میکرد. موقع نامزدی هی این کارو میکردن. منم استرس که نکنه از منم این توقع رو داشته باشن. من نمیتونم خیلی اینجوری باشم در مورد هر فردی. تهش هم طلاق گرفتن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض