2777
2789
عنوان

بچه ها خيلي نگرانم

180 بازدید | 19 پست

مامانم از ديروز بعد از دفع مدفوع خون قرمز روشن هم دفع كرد ديگه اونجوري نبود تا امشب بازم خون دفع كرد بعد از مدفوع ولي بعدش هم بعد ي ساعت ديد لباس زيرش هم خونيه. بچه ها من خيلي نگرانشم چيكار كنم كسي اينجوري بوده؟ ممكنه بواسير باشه؟البته ديشب زنجبيل خورده بود ميگن خون رو رقيق ميكنه با داروهاي ضد التهاب براي روماتيسمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم اونحورم بواسیردارم رفتم دکترپمادداد چندماهه نزدم

يني لباس زيرتونم خوني ميشد؟ ميگه يكم هم خارش داشته بعد از دفع مدفوع هم ميگه يكم سوزش داره شما چه علايمي داشتين؟

یا بواسیر یا از مری.داداش دوستم اینطوری شد آزمایشا من کرد مریش مشکل پیدا کرده به خاطر استرسه برید دک ...

اگه خون روشن باشه از قسمت انتهایی دستگاه  گوارشه و ربطی به بالا نداره چون خونه تا بیاد به انتها برسه و دفع بشه رنگش تیره میشه

منتظر اتفاقات خوبم 
يني لباس زيرتونم خوني ميشد؟ ميگه يكم هم خارش داشته بعد از دفع مدفوع هم ميگه يكم سوزش داره شما چه علا ...

برای من اول بارداری بود ک ترسیدم خون ریخت .ن لباس زیرن ولی خب خون باشه  ممکنه پس بده.بعدش برای من بمرور دوتاگوشتداضافه زد بیرون اره خارشم داره ولی ی دکترم بره عفونت یابواسیره

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد
یا بواسیر یا از مری.داداش دوستم اینطوری شد آزمایشا من کرد مریش مشکل پیدا کرده به خاطر استرسه برید دک ...

ميترسم خونريزي معده باشه الانم رفت خوابيد ميگه رنگ مدفوعش طبيعيه بعدش خون مياد