71sarnevesht مدیر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 868 عنوان واقعا که... | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست اینجا ادم وقتی مشکلشو میگه پشیمون میشه چون فقط به مشکلایی که به خانواده ی شوهر ربط داره جواب میدن .... دو شبه تاپیک میزنم فقط ینفر جواب میده ..... خیلی اخلاق بدیه ساید ینفر واقعا به کمک نیاز داشته باشه..... ❤میشه از ته ته ته دلت برام 1397/11/13 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
71sarnevesht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 868 من سالهاست افسردگی دارم باعث خستگی، کاهش یا افزایش اشتها و خوابه البته خیلی متفاوته و باید با دکتر ... من علایمای خیلی مسخره ای دارم واقعا ❤میشه از ته ته ته دلت برام
گل_رز6220 عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 3922 روح و روانمریض جسمم مریض میکنهمن خودم ی دوره افسردگی داشتم هر روز ی حام درد میکرد چند ماه سر درد و سرگیجه وحشتناک داشتم دارو خوردم بعد معده عصبیهمیشه هم احساس نریضی نیکردم و فکر نیکردم میمیرم و بچه م میمونه بی مادر
میجنگم عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 4752 عزیزم تاپیکاتوندیدم من افسردگی توبارداری وبعداززایمان به شدت خودش رسیدتازه خوب شدم که دوباره باردارشدم ودوباره افسرده حس میکنی چیزی توی دنیادیگه نمیتونه توروخوشحال کنه حتی بهترین چیزکه قبلا دوس داشتی توحالت وخیمش که رسیدم شباتو همی میشدم وازدخترم وشوهرم میترسیدم
جولیا۷۸ عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 من علایمای خیلی مسخره ای دارم واقعا علاعمت چیه مثلا بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
71sarnevesht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 868 راجع ب افسردگی زیاد نمیدونم فقط میدونم کسل و بی حال میشی بعدشم ک شدید بشه دیوونه میشی! واسه پیشگیری ... 😔 ❤میشه از ته ته ته دلت برام
گيتي عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 2560 مگه ميشه اسيب نزنه عضلات ماهيچه هارو درگير ميكنه يوبست يا اسهال مزمن چروك صورت بماند پر خوري يا كم خوري شديد خستگي مفرط و بي حالي سرگيجه (واسه بي اشتهايي)تيروئيد كم كار تاثير رو قلب
nickyjan عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 958 خواهر من افسردگی داره قرص فلوکستین میخوره وقتی یه دوره قرصاشو قطع میکنه با همه دعوا داره مثه خروس جنگی میشه گریه میکنه همش اصن داغون میشه
71sarnevesht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 868 روح و روانمریض جسمم مریض میکنه من خودم ی دوره افسردگی داشتم هر روز ی حام درد میکرد چند ماه سر درد ... مثله الانه من که هر روز یه مرضی دارم و همش فک میکنم مریضم 😔😔خیلی سخته خدا کمکمون کنه فقط ❤میشه از ته ته ته دلت برام
71sarnevesht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 868 خواهر من افسردگی داره قرص فلوکستین میخوره وقتی یه دوره قرصاشو قطع میکنه با همه دعوا داره مثه خروس جن ... من فلوکسیتین خوردم اثر نکرد قوی ترشو خوردم و یهو گذهشتم کنار ترسطدم از عوارضس ❤میشه از ته ته ته دلت برام
71sarnevesht مدیر استارتر عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 868 مگه ميشه اسيب نزنه عضلات ماهيچه هارو درگير ميكنه يوبست يا اسهال مزمن چروك صورت ... اره رو صورتمم چرو افتاره قلبمم درد میکنه ❤میشه از ته ته ته دلت برام
گيتي عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 2560 اره رو صورتمم چرو افتاره قلبمم درد میکنه از كي تا حالا؟؟؟قرصات چيه ؟
nickyjan عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 958 من فلوکسیتین خوردم اثر نکرد قوی ترشو خوردم و یهو گذهشتم کنار ترسطدم از عوارضس تا جایی که میتونی قرص نخور سعی کن بصورت طبیعی برای خودت انرژی و شادی درست کنی
گل_رز6220 عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 3922 مثله الانه من که هر روز یه مرضی دارم و همش فک میکنم مریضم 😔😔خیلی سخته خدا کمکمون کنه فقط دو راه دارییا برو دکتر داروهای اعصب بخور و بیخیال دنیا شو ک خوب بی عوارص نیست همش خابی و اشتهات وحشتناک بالا میره خوش بگزرون تو این دنیای بیارزش دقیقا کاراییو ک حوصلشونو نداری انجام بده برو بازار پیش دوستات اگه بچه داری باهاش بازی کن برید پارک کیک درست کن خیاطی کن بازبای کامپیوتری تمیز کردن خونه ارایش کردن مهمونی رفتن کلا اینقدر سرگرم شو ک وقت واسه افکار منفی و مریضی نداشته باشی