2821
2789
عنوان

واقعا که...

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 38 پست
من سالهاست افسردگی دارم باعث خستگی، کاهش یا افزایش اشتها و خوابه البته خیلی متفاوته و باید با دکتر ...

من علایمای خیلی مسخره ای دارم واقعا

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

روح و روان‌مریض جسمم مریض میکنه

من خودم ی دوره افسردگی داشتم هر روز ی حام درد میکرد چند ماه سر درد و سرگیجه وحشتناک داشتم دارو خوردم بعد معده عصبی

همیشه هم احساس نریضی نیکردم و فکر نیکردم میمیرم و بچه م میمونه بی مادر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تاپیکاتوندیدم من افسردگی توبارداری وبعداززایمان به شدت خودش رسیدتازه خوب شدم که دوباره باردارشدم ودوباره افسرده حس میکنی چیزی توی دنیادیگه نمیتونه توروخوشحال کنه حتی بهترین چیزکه قبلا دوس داشتی توحالت وخیمش که رسیدم شباتو همی میشدم وازدخترم وشوهرم میترسیدم

مگه ميشه اسيب نزنه 

عضلات ماهيچه هارو درگير ميكنه 

يوبست يا اسهال مزمن 

چروك صورت بماند 

پر خوري يا كم خوري شديد 

خستگي مفرط و بي حالي 

سرگيجه (واسه بي اشتهايي)

تيروئيد كم كار 

تاثير رو قلب

روح و روان‌مریض جسمم مریض میکنه من خودم ی دوره افسردگی داشتم هر روز ی حام درد میکرد چند ماه سر درد ...

مثله الانه من که هر روز یه مرضی دارم و همش فک میکنم مریضم 😔😔خیلی سخته خدا کمکمون کنه فقط

خواهر من افسردگی داره قرص فلوکستین میخوره وقتی یه دوره قرصاشو قطع میکنه با همه دعوا داره مثه خروس جن ...

من فلوکسیتین خوردم اثر نکرد قوی ترشو خوردم و یهو گذهشتم کنار ترسطدم از عوارضس

مثله الانه من که هر روز یه مرضی دارم و همش فک میکنم مریضم 😔😔خیلی سخته خدا کمکمون کنه فقط

دو راه داری

یا برو دکتر داروهای اعصب بخور و بیخیال دنیا شو ک خوب بی عوارص نیست همش خابی و اشتهات وحشتناک بالا میره 

خوش بگزرون تو این دنیای بیارزش دقیقا کاراییو ک حوصلشونو نداری انجام بده برو بازار پیش دوستات اگه بچه داری باهاش بازی کن برید پارک کیک درست کن خیاطی کن بازبای کامپیوتری تمیز کردن خونه ارایش کردن مهمونی رفتن  کلا اینقدر سرگرم شو ک وقت واسه افکار منفی و مریضی نداشته باشی