2789
عنوان

جوش چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 90701 بازدید | 57 پست
من تتراسایکلین و داکسی و همچنین اون کرم که گفتید و همچنین آزیترومایسین و محلول کلیندامایسین هم استفا ...

عزیزم خوب میشه و برمیگرده ؟ دارو رو چطور قطع میکنی ؟ 

دارو باید اینطور قطع شه . اول هر روز بعد یک روز درمیون بعد دوروز درمیون بعد سه روز درمیون بعد هفته ای ۱ دونه بعد ..... 

چون ببین بدن ی مدت اون دارو دریافت میکنه .یهو قطع میکنی بدن واکنش نشون میده . بعد هر دارویی طول درمان داره . طول درمان جوش ۶ ماهه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آزمایش خیلی وقته ندادم ولی حتما میدم کیست هم ندارم  دوساله زایمان کردم موی زائد هم گفتم چندت ...

عزیزم حتما آزمایش پرولاکتین بده . احتمالا پرولاکتینت بالاست ک مو زائد داری درمیاری .   کلا ازمایش هورمون بده . سینه درد یا اومدن شیر از سینه رو نداری ؟ حتی اندازه ی قطره ها 

عزیزم حتما آزمایش پرولاکتین بده . احتمالا پرولاکتینت بالاست ک مو زائد داری درمیاری .   کل ...

نه ندارم خانم دکتر؛؛ولی هم چندتا دونه ریش درآوردم هم دور سینه ام مو درآورده؛؛هم اینکه موهای زائدمم رشدش زیاد شده که فکر میکردم بخاطر ژیلته

نه اینو خدایش رعایت نکردم ولی الان شما هرکاری بگی من انجام میدم

عزیزم با توجه ب اینکه میگی موی زائد دارم در میارم  برو پیش ی دکتر خوب و متخصص 

یک نذار برات راکوتان بنویسه . چون با اومدن راکوتان دکترا خودشون راحت کردن  فقط مینویسن و میرن ..دیگ توجه نمیکنن ب مشکل مریض 

بگو برات آزمایش هورمون بنویسه بهش بگو ک موزائد دراوردی سه تا  .تا ازمایش ندی نمیتونم بگم این کارو کن یا اون کارو کن  و ی سونو بده .ک مبدا کیست داشته باشی ... عزیزم پوست شمام شاید ب نوسنات هورمون حساسه و سریع با ی تغییر جوش میزنی .

اگر مشکل از هورمونت باشه  ک با دارو رفع میشه داروهایی مثل فیناستراید یا اسپیرنولاکتون و سیپروترون کامپاند  . اگر پرولاکتینت بالاباشه باز داروهای دیگ هست 

سعی کن قرص جلوگیری نخوری جوش میاره .. ب جز سیپروترون کامپاندک ضد اکنه است و برای درمان کیست 

اگر مشکل از هورمونت نباشه  ک داروهای چرک خوش کن مثل راکوتان و...

سعی کن پیگیری کنی ...و بی ازمایش راکوتان نخوری 

آره ولی تخصصش پوست نیست؛؛گوش حلق و بینی دوست پزشک زیاد دارم بخاطر شغلم ولی هیچ کدوم مشکل پوستمو حل ...

ان شالله درست میشه .عزیزم بگو برات هورمون ها رو بنویسه ببر پیش پزشک عمومی یا زنان اگر اشنا داری نگاه کنه  اگر مشکل نداشت  پس مشکلت از چیز دیگست . اما اگر مشکل داشته باشه هورمونت دکتر زنان بیشتر میتونه کمکت کنه