2789
عنوان

جوش چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 90699 بازدید | 57 پست
کلا همیشه هست قبل پریود دو برابر میشه چ بلای سر پوستم اومد مثل اینه بود پوستم

ببین اعصابت به هم نخورده؟ آخه ممکنه کسی این جوشای هورمونیش زیاد تو چش نباشن ولی عصبی شدن تشدیدش میکنه

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا بفهمم هورمونیه؟

عزیزم  جوش های عصبی معمولا بزرگن و دردناک یعنی گوشتین.

میمونه دونوع جوش دیگ . جوش های  هورمونی و جوش های ک مشکل از کبد هستن .

شما اگ پریودت عقب جلو میشه . کیست داری  .. پس از هورمونته ...

ولی اگ همه چیزت اوکیه .. و زمانی ک گرمی میخوری بیشتر میشه پس مشکل اینکه کبدت داغه ... ک اونم تو هیچ ازمایش و سونویی نشون نمیده 

.

عزیزم  جوش های عصبی معمولا بزرگن و دردناک یعنی گوشتین. میمونه دونوع جوش دیگ . جوش های &n ...

پریودم در حد ۳روز عقب جلو میشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
شبیه جزامی ها شدم ب خدا دکترم رفتم اصن نگام نکرد فقط تند سریع محلول نوشت و کرم لایه بردار و قرص عفون ...

عزیزم شما جواب منو بده  بعد بهت میگم چیکار کنم خوب شدی اولا تگم کن دوما برام دعا کن . این میشه حق ویزیت من 🙂

پریودم در حد ۳روز عقب جلو میشه

عزیزم شما الان بری دکتر برات ازمایش هورمون باید بنویسه و سونو ک ایا کیست داری یا نه .

اما شما اگر ب دارویی حساس نیستی .این کارو کن .

۱. یک ماه قرص ویتاگنوس بخور اگر دیدی بهتر داره میشه تا سه ماه ادامه بده  بعد ب مرور قطعش کن .و داکسی سایکلین رو شبی یک دونه بخور 

۲. ب هیچ وجه تاکید میکنم ب هیچ وجه  از صابون برای شست و شوی صورتت استفاده نکن .فقط از شامپو بچه 

۳. از کرم پودرو لوازم ارایشی استفاده نکن برای ی مدت .

۴.از خوردن چای وشکلات و شیرینی و گرمیه زیاد جلوگیری کن . یا اگر میخوری پشتش خنکی بخور 

۵. به جای زدن محلول ب صورتت .از مواد طبیعی استفاده کن.ب عینه ثابت شده ک گلاب جوش و جای جوش رو از بین میبره . اگرم میخوای استفاده کنی ک فکر میکنم بهت کلیندامایسین داده ... به جاش پماد ایزوتیروتینوئین ک اسم ژنریکش پانژله استفاده کن ‌. برای ی مدت اصلاح صورت ممنوع . ابرو تمیز کن اما صورت نه 

یک کرم ضد افتاب فیس داکس میگیری و میزنی ... بی کرم بیرون نمیری 

عزیزم شما الان بری دکتر برات ازمایش هورمون باید بنویسه و سونو ک ایا کیست داری یا نه . اما شما ...

من تتراسایکلین و داکسی و همچنین اون کرم که گفتید و همچنین آزیترومایسین و محلول کلیندامایسین هم استفاده کردم ولی بعد از قطع دارو دوباره برمیگرده