2777
2789
عنوان

تتو

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست
من موهامم رنگ نمیکنم کلا طبیعی پسندم،،فقط ارایشم به روزه اونم ارایش خیلی لایت،وبشدت به پوستوموهام می ...

میشه یکم بهم راهنمایی بدی؟چی مصرف میکنی؟

بخدا من اصلا نمیدونم چیکار کنم؟اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم؟البته جنس مو و پوستمم جالب نیس.

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
آره عزیزم برو آرایشگاه بگو میخوام بهم یاد بدی چه جوری آرایش کنم یاد دادنش کاری نداره حتما آرایشگر قب ...

مرسی گلم

اتفاقا ی آرایشگاه نزدیکمون هست زن خوبیه.من پنج شنبه ها تعطیلم میرم پیشش صحبت میکنم.ممنون از راهنماییت

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یکم بهم راهنمایی بدی؟چی مصرف میکنی؟ بخدا من اصلا نمیدونم چیکار کنم؟اصلا نمیدونم از کجا باید شر ...

موهاموکراتین کردم،هفته ای دوبار باسرکه سیب میشورم موهاموکه موخوره نگیره،بعدحمومم به موهام کریستال و وازلین میزنم هم برای درخشش ونرمی هم جلوگیری ازموخوره،هردوماهی ام حنای بی رنگ میذارم..برای ابروهامم از وازلین وروغن سیاه دونه استفاده میکنم،،برای پوستمم میکرونیدلینگ رفتم برای منافذبازپوستم،ماسکای طبیعی میذارم،گلاب اسپری میکنم،ابرسان،مرطوب کننده وضدافتاب مناسب استفاده میکنم

قبلا همش درگیرچیزای شیمیایی بودم الان یکی دوسال چیزای طبیعی استفاده میکنم عالیه