2777
2789
عنوان

تتو

129 بازدید | 19 پست

سلام کسی اینجا هست که هم مژه کاشته باشه؛هم خط چشم ؛هم ابرو هاشور کرده باشه؟

راضی هستید؟

بنظرتون همه  من واسه عید انجام بدم؟

همینجا میگم ن پولدارم ن مرفه بی دردم.بعد ۵ سال کار کردن دوست دارم یکم به خودم برسم.آخه تو این ۵ سال کلا خودمو فراموش کردم.

خوشحال میشم نظراتتونو بشنوم .مرسی

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژه بکار ولی تتو من موافق نیستم کلا

چرا؟

حتی خط چشم؟؟؟؟

ابروی خودم زیاده ولی خوش فرم نیس.

آخه شوهرم خط چشم دوست داره ولی خودم بلد نیستم بکشم

چرا؟ حتی خط چشم؟؟؟؟ ابروی خودم زیاده ولی خوش فرم نیس. آخه شوهرم خط چشم دوست داره ولی خودم بلد نیس ...

برو دوره خود آرایی ببین یاد بگیر خط چشم بکشی ولی تتو نکن بعد چند وقت رنگش عوض میشه پشیمون میشی

اگه مد برات مهمه الان قیافه نچرال تو دنیای زیبایی پذیرفته شده حتی زیر ابرو تمیزنمیکنن قیچی نمیکنن اب ...

ن زیاد تو این بادیا نیستم

قیافم خیلی تکراری شده دلم ی تنوع میخواد.ولی میترسم بعدا پشیمون بشم.آخه وقتی میرم بیرون زنارو میبینم خیلی به خودشون میرسن حسودیم میشه😞😞😞

برو دوره خود آرایی ببین یاد بگیر خط چشم بکشی ولی تتو نکن بعد چند وقت رنگش عوض میشه پشیمون میشی

دوره خود آرایی چند وقته؟هزینش چطوریه؟

من شآغلم سر اون میرسم

ن زیاد تو این بادیا نیستم قیافم خیلی تکراری شده دلم ی تنوع میخواد.ولی میترسم بعدا پشیمون بشم.آخه وق ...

عزیزم به همین قیافه نچرال خودت برس،سبک ارایشتو رنگ موهاتو عوض کن،به پوستت برس،،دستکاریای این مدلی زود دل آدمومیزنه قیافه هاالان همه شبیه هم ومصنوعی شده

نباید طولانی باشه با آرایشگر صحبت کن خصوصی تو چند ساعت میتونه یادت بده

همه چیزو یاد میدن؟باید برم آرایشگاه؟

من حتی بلد نیستم خوب آرایش کنم.

یعنی اینجا مشکلم حل میشه؟؟؟؟

عزیزم به همین قیافه نچرال خودت برس،سبک ارایشتو رنگ موهاتو عوض کن،به پوستت برس،،دستکاریای این مدلی زو ...

شما خودت چیکار میکنی؟؟؟؟

همه چیزو یاد میدن؟باید برم آرایشگاه؟ من حتی بلد نیستم خوب آرایش کنم. یعنی اینجا مشکلم حل میشه؟؟؟؟

آره عزیزم برو آرایشگاه بگو میخوام بهم یاد بدی چه جوری آرایش کنم یاد دادنش کاری نداره حتما آرایشگر قبول میکنه