2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن خیلی خوبه .اما خیلی زمان بره.من شاغلم.خیلی دلم میخواد

انشاالله قسمتت بشه . فکر کنم 1 ساعت یا کمتر زمان ببره می تونی تقسیمش کنی در طول روز 

با خدا باش و پادشاهی کن
میگن خیلی خوبه .اما خیلی زمان بره.من شاغلم.خیلی دلم میخواد

اگه از خدا کمک بخوای می تونی . من وقتی شاغل بودم یادمه ختم قران 20 روزه هم ور می داشتم و خدا کمکم می کرد . البته خیلی سخت بود ولی به لطف خدا می خوندم امیدوارم حاجت روا باشی 

با خدا باش و پادشاهی کن
اگه از خدا کمک بخوای می تونی . من وقتی شاغل بودم یادمه ختم قران 20 روزه هم ور می داشتم و خدا کمکم می ...

ممنون گلم.اخه روزی دوساعت دقیقا زمان میخواد تازه به شرطی که ثابت بشینی بخونی.میشه درحین کارم زمانی که خلوته چند صفحه بخونم یعدکه باز خلوت شد ادامه بدم؟

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اره چرا نمیشه. وضو هم داشته باشیا

چشم حتما التماس دعا.میشه برای دوحاجت همرمان خوند؟البته من بیشتر بخاطر طلسم این جور چیزامیخوام بخونم.

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

چشم حتما التماس دعا.میشه برای دوحاجت همرمان خوند؟البته من بیشتر بخاطر طلسم این جور چیزامیخوام بخونم.

اصولا می گن برای هر حاجت جداگانه ختم بردارین . برای باطل طلسم هم عالیه . می گن اگه هر روز صوت بقره رو حتی با صدای کم توی خونه بذاری بخونه طلسم رو از بین می بره 

با خدا باش و پادشاهی کن