2777
2789
عنوان

ورود لاکچری ها ممنوع

1283 بازدید | 86 پست

عصر با شوهرم رفتیم بیرون بعد رفت کنار  یه مغازوایستاد گفت شما نیاید پایین بعد که گفتم بیاید حالا مثلا میخواست سورپرایز کنه  رفت بعد چندقیه به من گفت بیا رفتم دیدم یه ساپور واسه خونه خریده به مبلغ۴۰تومن برق سه فاز از سرم خارج شد اصلا هم قشنگ نیست و میدونم که قیمتش این نیست دیگه نزدم تو ذوقش گفتم خوبه ولی الان دپرسم 

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔

دپرس نباش پولیه ک رفته اونم واسه خوشحال شدن تو خرید خو

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساپور چیه?فکر کردم ساپورت خریده واست😂 سوپرایزت کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

والا من که اومدم😊

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂