2777
2789
عنوان

Nst جنين

23339 بازدید | 21 پست

دكتر من خيلي بيخياله تا بهش چيزي نگي اونم نمينويسه،،تست نوار قلب جنين بايد از كي گرفته بشه؟ هر هفته لازمه؟ امپول ريه از كي ميزنن؟؟دكتر من ميگه ٣٢ هفته ،،دير نيست اون موقع،،من استراحت مطلقم واسه همين نگران خداي نكرده زايمان زودرسم

نوارnstروهمه نمیدن البته یسزی دکتدااون اواخربراهمه مینویسن 

من خودم ارهفته ۳۴مرتب nstدادم چون بندناف دورگردن جتین بود

امپول ریه هم از۳۲میزنن ولی من ۳۴ارهمون وقت ک فهمیدبندناف داره زدبهم یکیم قبل جراحی 

وخدایی که بشدت کافیست
نوارnstروهمه نمیدن البته یسزی دکتدااون اواخربراهمه مینویسن  من خودم ارهفته ۳۴مرتب nstدادم چون ...

بدون نسخه پزشك انجام ميدن؟خودم بخوام بدم همه بيمارستانا دارن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون نسخه پزشك انجام ميدن؟خودم بخوام بدم همه بيمارستانا دارن؟

اره چیزساده ای هست 

والامن ک میرفتم بیمارستان نیکان دکترمم همونجابودهمونجام عمل شدم ولی واسnstیلم ک میرفتم برام میگرفتن تودفترچمم خودشون مینوشتن 

ولی میدیدم خیلیام همینجودی خودشون میان خصوصیاخودشون برات همونجامیدن تودفترچه دکترواررکنه 

دولتی نرفتم اونجاگمونم ارزونه 

مم ک هریری nstدادم باویزیت برام ۸۰میشد

وخدایی که بشدت کافیست

ماهک جان چون میگی دکتدت بیخیاله خودت اصرارکن بهش 

من دکترم فوق العاده دکترخوب ودقیقی بودولی ببین بخاطزاینکه بچم ۳۸هفته بدنیابیادداشت کاردست من میدادمن اون روزسریپاموندم مجبورش کردم ک سزارینم کنه تاابنکه خودشم سرعمل بعدم تومطب بهم گفت خیلی خوب شدک اصرارکردی امروزدرش بیارم بخاطزبندناف تومطبم ب ماماش میگفت سونوونوارایناهمه بکناراینکه میگن ب صدای قلب مادربایدگوش دادوافعادرسته 

خدارحم کردبهم دیگ خلاصه 

وخدایی که بشدت کافیست
چرا عزيزم مگه نوار قلب مشكل داشت؟

من جنینم پرحرکت بودازهفته ۳۳احساس کردم مثل قبل نیس یعنی بلافاصله بعدغذاک حرکت میکردخبری نبودبازم حرکتش زیادبودولی ن مثل قبل سونوبیوفیزیکالم خوب بود

نوارقلبمم دکترکشیک دیدگفت خوبه ی ماماک خداخیرش بره بمن گفت بروپشت دراتاق عمل دکترت اومدخ بزاراونم ببینه خلاصه ک دکترم ازدوی نوارقلب جنین گفت بندناف داره دورگردن بچس اراینجاداستانم شروع شدهررورنواروسونوبیمارستان اره تونوارقلبش افت وافزایش ضریان قلب داشت میومدنا ۸۰ازاونورمیرفت تا۱۸۰

دیگ روزاخرتوسونوتنفسش صفرشدخرکتش هم کم نوارقلبشم بازافت داشت بازبمن گفت بموم تا۳۸هفته دکترسونوخداخیرش بده بمن گفت بروقال قضییه روبکن بهش اصرارکن کاردستت میری اینهنه زحمت کشیری ک دیگ صیحش بهش پیام دادم رفتم گفتم الابلابلیدعملم کنی دوباره دوس تانوارگرفتن ک نواراخربچه اوضاعش دیرن خوب نیس 

وخدایی که بشدت کافیست
چند هفته سز شدي عزيزم؟

من ۳۷هفته و۱روز

دکترم میگفت ۵ردزدیگم بمونم بخاطر۵روزداشت اسیزم میکردبراهمون بااینکه تودوران بارداری برام زحمت کشیدازش دلگیرم خیلی بهم استرس واردشد

وخدایی که بشدت کافیست
من ۳۷هفته و۱روز دکترم میگفت ۵ردزدیگم بمونم بخاطر۵روزداشت اسیزم میکردبراهمون بااینکه تودوران بارداری ...

ميدوني عزيزم من از اول بهم گفتن مقاومت شريان رحمي دارم كه از هفته دوازده اسپرين ميخورم سر اين جريان خيلي خيلي نگرانم 

هر روز نوار قلب ميدادي؟ سونو چي؟هر روز ميدادي؟

نوارقلب اول زیادرفتم بعرهفته ای س یاربهمراه سونوبیوفیزیکال 

ولی دوستم مثل شمابودهفته ای یبارسونومیشدبانوارقلب 

وخدایی که بشدت کافیست