2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یکی دارم ک ازوقتی مجرد بودیم چهارتایمو انداخت و نمیذاشت ی قرون تواون خونه بره تو جیبم.همه رو میبرد

الانم ک ازدواج کردیم باشوهرش شدن دوتا جیگرموخون کردن.۴سال بچه دارنشدم انقدددد پز بچه هاشو بهم داد انقد  دلمو میسوزوند ک نابودشدم

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
خیلی خوبه به نظرم  دوتا برادر یا دوتا خواهر خیلی خوبن  

نه بابا زندگي يك داستان تك نفرس . بقيه حاشيه هستند خواهر نباشه دوست بجاش.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
تک فرزندی  در کل از همه بهتره  ولی کسی که مثل من چند تا برادر مزخرف داره خواهر داشتن آرزوش ...

دقيقا تك فرزندي بهتر از همس

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
نه بابا زندگي يك داستان تك نفرس . بقيه حاشيه هستند خواهر نباشه دوست بجاش.

البته شانس هم هستن . من تو دوست هم شانس ندارم.همشون اومدن خونه من خوردن . الان که باردارم هیچکدوم دعوتم نمیکنن . انگار منتظرن من دعوتشون کنم دوباره 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧

خواهر به چه درد میخوره من دارم دوتا هر دوشون بعد از شوهر کردن شدن رقیب زندگیم تک فرزندی خیلی خوبه با پدر و مادرت حالشو ببری

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره