2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 43 پست
[QUOTE=8ر1179596]پس ریباندینگ گن خوشگل میشه ضعیفم نمیشه خیالت راحت ☺[/QUOTE] منم یه سوال بپرسم. من ...

کراتین تقویت میکنه

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊
😍😍 الان از ی نفر قیمتش پرسیدم گف۷۰۰

عزیزم مواد مارک لولان 200 هست. مواد مارک شیسیدو هم 290 هست. خیلی دستمزدشو بالا گفته. به نظرم یه جای مناسب تر پیدا کن. کراتین کلا مناسب موهای ضعیف نیست و تقویت نمی کنه. مخصوص موهای ضخیم و فر درست شده ولی تو ایران به اشتباه برای موی حساس یا اسیب دیده استفاده میشه. 

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مواد مارک لولان 200 هست. مواد مارک شیسیدو هم 290 هست. خیلی دستمزدشو بالا گفته. به نظرم یه جای ...

بعد من موهام بلند نیس ک۷۰۰بدم،تازه گفتم موقعی ک میخوام انجام بدم میخوام کوتاه کنم

من انجام دادم عزیزم اگه موادش خوب باشه اصلا ریزش نمیاره کراتین احیا کنندگی داره هم صافی من موهام فر بود الان لخت لخت شده

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من انجام دادم عزیزم اگه موادش خوب باشه اصلا ریزش نمیاره کراتین احیا کنندگی داره هم صافی من موهام فر ...

یعنی کراتین هم صاف میکنه؟؟؟

تقریبا اره اینجوری بود

اینکه خوبهههههه،وضع موهامن ببینی چی میگی اصلا موخوره گرفته ی جوری شده مث سابق نیس ونخواهدبود

اینکه خوبهههههه،وضع موهامن ببینی چی میگی اصلا موخوره گرفته ی جوری شده مث سابق نیس ونخواهدبود

مو های فر که اکثرا خشک هست دیگه رنگ و دلکره هم ادم انجام داده باشه بدتر ولی کراتین کنی صاف میشه من موهای سوخته ام دیدم که با کراتین خوب شده

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
مو های فر که اکثرا خشک هست دیگه رنگ و دلکره هم ادم انجام داده باشه بدتر ولی کراتین کنی صاف میشه من م ...

من هم میخوام تقویت شه هم صاف،تقویت نشه مهم نی صاف شه😆