2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 60 پست
چون زنای سرزمینت از کودکی تو هرجامعه ای بزرگ شدن یاد گرفتن شوهر هرچی بگه باید کوتاه بیای یاید زندگیت ...

ميدوني من يسري ب همسرم گفتم من اگ يروزي با تو ب مشكلي برسم ازت بي برو برگشت جدا ميشم بچه هم داشته باشم نميبرمش ميذارم پيش خودت ك بتونم ازدواج مجدد كنم ناراحت شد از حرفم اما حساب كار دستش امد

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم براي همين ناراحت شدم حتي تو اينستا چن وقت پيش ي كليپ ديدم ك خانمه ك گريه ميكرد ميگف همسرش پو ...

اره راست میگی همه زندگیا روی همین فیلماست از هم میپاشه  اما نمیدونن اونا چقدر هزینه کردن تا به این اندام رسیدن چقدر چربی وژل تزریق کردن چقدر جراحی سینه انجام دادن اگر پول باشه ماهم میتونیم مثل اونا باشیم 

ميدوني من يسري ب همسرم گفتم من اگ يروزي با تو ب مشكلي برسم ازت بي برو برگشت جدا ميشم بچه هم داشته با ...

من دیگه بی خیال شدم نمیتونم خودم رو عذاب بدم باحرفش فقط یه کلمه میگم برو بگیر خوشبخت باشی  تصمیم دارم کم محل کنم به حرفش انگار هرچی حساس باشم فکر میکنه خیلی تهفه هست 

من دیگه بی خیال شدم نمیتونم خودم رو عذاب بدم باحرفش فقط یه کلمه میگم برو بگیر خوشبخت باشی  تصمی ...

تو وقتي ميگه بگو منم جدا ميشم بچه هم برا خودت ك بتونم ازدواج خوبي كنم هرچقدم ناراحت بشه حساب كار دستش مياد

تو وقتي ميگه بگو منم جدا ميشم بچه هم برا خودت ك بتونم ازدواج خوبي كنم هرچقدم ناراحت بشه حساب كار دست ...

امتحان کنم ایندفه همینو میگم  اما بارها گفتم شوهر میکنم دق کرده

امتحان کنم ایندفه همینو میگم  اما بارها گفتم شوهر میکنم دق کرده

اخه فك ميكنن چون خودشون ميتونن صيغه كنن و عقد ب طور شرعي ما هركار كنيم بده و خب ميشيم زن خراب خيالشون راحته

اما وقتي ببينه حاضري قيد بچه بزني ك شوهر خوب كني ميفهمه مسخره بازي نيست هز جملع اي ك بگه

خب تو دعوا حلوا که خیرات نمیکنن توهم بهش بگو یا محل نده فکر کردم تو ارامش میگه ضمنا ایراد از دوستاشه ...

همه دوستاش همه دوربریاش چه زن دار چه مجرد همه اهل دوست دختر ودوست زن هستن همشون چندتا دارت دیوونه شدم دیگه