2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 60 پست

وقيح شده؟بهت ميگه چيكارا ميكنن؟بعد تو گوش ميدي؟سيساتت از بين رفت ديگه احترامي قائل نيست 

خيانت كني جز عذاب خودت هيچي نيست من بعد شرعيشو نميگم بعد عاطفيو روانيشو ميگم!!!بهتره يه فكري به حال خودت كني اين مرد كه كاريش نميشه كرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون به من این حرفا میزنه دل من میشکنه اشکال نداره ولی حرف من اشکالی داره؟

توکه نمیگی حرف بزنی میگی دلم میخواد انجام بدم‌.....ببخشید اگه یه سگ آدمو گاز بگیره آدم باید برگرده گازش بگیره همیشه خو نباید واسه تلافی مثل خود طرف رفتار کنی

من احساس میکنم از گفتن سنت پیامبر و میخوام خیانت کنم قصدی داری ؟😐🤔

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
تو فکر کن دروغ میگم 

دوست دارم اینجوری فک کنم چون در باورم نمیاد یه زن بشینه گوش بده که همسرش خیانت رو بگه و تازه توضیح هرزگی هم بده و اون زن باهاش ادامه بده ...نمیتونم باور کنم زنای سرزمینم در این حد ضعیفن و بی بخار 😔

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
ميدوني وقتي ما زنا دست و بالمون بسته هست ميخوايم يجوري خودمون رو خالي كنيم اين خيلي عاديه ك تو اين ح ...

اره دقیقا همینجوره میدونم با خیانت خودمو خراب میکنم فقط واسه تخلیه هست .شوهرمن که دوستاش یه عالمه سوپر میفرستن براش.ازبس همینارو دیده فقط فکر سینه .با   سن بزرگ هست  

اره دقیقا همینجوره میدونم با خیانت خودمو خراب میکنم فقط واسه تخلیه هست .شوهرمن که دوستاش یه عالمه سو ...

بهش بگو تو دین همون پیامبر دیدن این چیزا حرامه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
دوست دارم اینجوری فک کنم چون در باورم نمیاد یه زن بشینه گوش بده که همسرش خیانت رو بگه و تازه توضیح ه ...

چون زنای سرزمینت از کودکی تو هرجامعه ای بزرگ شدن یاد گرفتن شوهر هرچی بگه باید کوتاه بیای یاید زندگیتو کتی باید ساکت باشی هر چند من ساکت نمیشینم وگوش بدم ولی نمیتونم طلاق هم بگیرم بچه دارم 

یعنی چی از اتاق خوابش میگه؟یعنی کس دیگه رو دوس داره الان؟یا خیال داره بعدا ازدواج کنه؟زیاد درست متوج ...

نه کسی رو دوست نداره ولی میگه توزمان مجردیم چیزای دیگه ای توی دلم بوده مثلا چشم سبز وبور وقدبلند منم پسند خانوادش بودم.. من چشم سبز وبور نیستم ولی واقعا خشگل وظریفم  طوری که اقواماش همه ازمن تعریف میکنن

اره دقیقا همینجوره میدونم با خیانت خودمو خراب میکنم فقط واسه تخلیه هست .شوهرمن که دوستاش یه عالمه سو ...

اره منم براي همين ناراحت شدم حتي تو اينستا چن وقت پيش ي كليپ ديدم ك خانمه ك گريه ميكرد ميگف همسرش پور.ن ميبينه و ميگف من نميتونم خودم رو با اونا مقايسه كنم اونا فلان...و خيلي هم ناز بود خانمه اما ناراحت بود از زندگيش فقط بخاطر پو.رننگا كردن همسرش

اما ميدوني من خودم همش امروز با خودم ميگفتم كاش يكي بود تو فاميل ك جلو همسرم باهاش گرم بگيرم بفهمه منم ميتونم اما نميخوام

اما وقتي چند ساعت بهش فكر كني متوجه ميشي اين من و تو رو بجايي نميرسونه و فقط زندگيمون خراب تر ميشه 

اگه واقعا مشكلي توي زندگي پيدا شه من جدا ميشم اين نهايت احترامه ب خودم و با ازدواج مجددم ميتونم هم خودمو تخليه كنم مسبت ب همسرم هم زندگيم خوب ميره روالش

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔