2777
2789
دلم پره اینقدر امروز کفر گفتم ک فکر کنم خدا یه بلایی سر خودم و بچه هام بیاره مگه نمیگن کسی ک خونه پ ...

عزيزم به فكر بچه هات باش دلت به اونا خوش باشه

شوهرتو با سياست براي خودت نگه دار

من چي بگم كه توي عقد دارم طلاق ميگيرم همينطور چشمام به حسرت مونده فقط

اون مادرشوهر و خواهرشوهر بي احساسم زندگيم و به هم زدن اصن فكر منو نكردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام به تمامی نظرات

طبق گفته حضرت علی علیه السلام:

دنیا در سختی پیچیده شده و نباید در دنیا انتظار آسایش و آسودگی داشت.

و طبق گفته قرآن هرکس ذره ای کار خیر کند نتیجه اون رو میبینه و اگر ذره ای کار بد کند نتیجه اش رو میبینه. هم در دنیا و هم در آخرت.

هرعمل از خیرو شر کز آدمی سر میزند

آن عمل مزدش بزودی پشت در درمیزند

شاید اون ظالم در خوشی باشه ولی لحظه ی مرگ خدا چنان جانش رو میگیره که تمام اون بدی ها که کرده تاوانشو بده در این دنیا و برای حساب و کتاب بره اون طرف. خدا عادله. در عدالت خدا ذره ایی شک نکنید. اگر فرصت میده بهشون از سر علمش هست. به خدا اعتماد کنید

بهشت و جهنم تو این دنیا باشه 

يعني ميشه؟خداكنه

راستي عزيزم شما توافقي جدا شدين

كلاساي مشاوره كه دادگاه براتون گذاشت چجوري بود؟اجباري بود؟باهم بايد ميرفتيد يا جداگانه بود مشاوره ها؟

عزيزم به فكر بچه هات باش دلت به اونا خوش باشه شوهرتو با سياست براي خودت نگه دار من چي بگم كه توي ع ...

ایکاش تو عقد جدا شده بودم کار ب بچه دار شدن نمیکشید عزیزم ان‌شالله شمام خوشبخت و عاقبت بخیر شی شاید این زندگی ب صلاحت نیس گلم

نمیدونم چی بگم و چجوری آرومت کنم در حالی ک خودم داغونم😫😫😫

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
با احترام به تمامی نظرات طبق گفته حضرت علی علیه السلام: دنیا در سختی پیچیده شده و نباید در دنیا ان ...

دلم گرم شد يكممم

ولي چه جالب خوشم مياد دم مرگ باشه چون اگه دم مرگ باشه اون آدم ديگه فرصت حلاليت گرفتن از كسي كه اذيت كرده ش رو نداره خداكنه هركي منو اذيت ميكنه و كرده همينجوري بشه به حق امام زمان

يعني ميشه؟خداكنه راستي عزيزم شما توافقي جدا شدين كلاساي مشاوره كه دادگاه براتون گذاشت چجوري بود؟اج ...

فقط به جلسه رفتیم اونم جدا جدا. بعدش نامه عدم سازش رو گرفتیم و بردیم دادیم دادگاه.

ایکاش تو عقد جدا شده بودم کار ب بچه دار شدن نمیکشید عزیزم ان‌شالله شمام خوشبخت و عاقبت بخیر شی شاید ...

عزيزم الهي بگردم😞♥️غصه نخور

به اين فكر كن كه اگه غصه بخوري بچه هات ام نگران ميشن گناه دارن

چندسالشونه؟

فقط به جلسه رفتیم اونم جدا جدا. بعدش نامه عدم سازش رو گرفتیم و بردیم دادیم دادگاه.

واااي پس چي ميگن كه كلي جلسات مشاوره ميذارن و سخت شده و فلان؟!همش فرماليته ست؟

شما توي مشاوره چي گفتي؟اون چي گفت؟

شما چرا جدا میشی؟ خواسته اونه یا خواسته تو؟

مشكلات و ايرادات از طرف اونه

و مادرش و خواهراش و خودش به هم زدن

جالب اينجاست هم ايرادا از طرف اونه هم نخواستن

من انقدر وابسته ش بودم هي كشش دادم

واااي پس چي ميگن كه كلي جلسات مشاوره ميذارن و سخت شده و فلان؟!همش فرماليته ست؟ شما توي مشاوره چي گف ...

میگن این قانون تازه وضع شده شاید یه ماهه. برا ما اینطوری نبود اونو ک نمیدونم چی گفت ولی من گفتم تفاهم نداریم و نمی تونیم ادامه بدیم مشاورم یه کم ترسوند ک برا زن طلاق خیلی بده و یه کم سرزنش کرد منم تو دلم میگفتم خب وقتی میخواد طلاقم بده چیکار کنم؟

عزيزم الهي بگردم😞♥️غصه نخور به اين فكر كن كه اگه غصه بخوري بچه هات ام نگران ميشن گناه دارن چندسال ...

فداتشم گلم ۶ سال و ۱۶ ماهه هستن عزیزم من مشکل جدیم بیکاری و بی پولیه همسرمه اگه پدر مادر خوب داشتم خواستگارای خوبم نمیرفتن و موقعیت های خوبم فراری نمیشد خدا نگذره از مامان بابای ظالمم شمام ان شالله خوشبخت میشی گلم 

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
فداتشم گلم ۶ سال و ۱۶ ماهه هستن عزیزم من مشکل جدیم بیکاری و بی پولیه همسرمه اگه پدر مادر خوب داشتم خ ...

عزيزم خدارو شكر كه فقط مشكل پوله اينو ميشه يكاريش كرد سعي كن كمكش كني با كار كردن 

خيلي سخت شده زندگي گوشت كيلو صد تومن مردا ديگه كم آوردن ببين عزيزم مرد خيلي غرور داره توي پول و اينا سعي كن باهاش يكم مدارا كني آرومش كني نذار بچه ت ام متوجه بشن كه مشكل پول داريد توي ذهنش مي مونه

از خدا برات ميخوام يه پنجره اميد به زندگيت باز بشه ايشالا كه بركت خونه تون زياد بشه خوشبخت زندگي كني