2777
2789
عنوان

138 بازدید | 8 پست

سلام من هفته 15و خورده ای هستم رفتم سنوگرافی دو بعدی با دستگاه پیشرفته بهم گفت جنسیت پسر خیلی هم مطمین بود ان تی هم احتمال پسر داده بود  تو سنومم نوشته که جنسیت پسر عکس سنوگرافیشم معلومه یه چیز کوچیک وسط پاشه میتونین شما بگین که از روی عکس سنوگرافی ایا جنسیت رو دقیق گفته اقای سنوگراف یا نه

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو انومالی سه بعدی بهم گفت دختره.همش میگم نکنه اشتباه دیده باشه😅😅😅نمیدونم والا چی بگم.

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من تو انومالی سه بعدی بهم گفت دختره.همش میگم نکنه اشتباه دیده باشه😅😅😅نمیدونم والا چی بگم.

خخخ  دقیقا

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)
عزیزم دیگه باید قسم بخورن پسر؟ به خدا پسر😕

از تو عکس فهمیدی؟یا از رو حرف دکتر میگی اخه میگم بگم به بقیه

از تو عکس فهمیدی؟یا از رو حرف دکتر میگی اخه میگم بگم به بقیه

عزیزم از عکسهای سونو چیزی معلوم نیس ولی دیگه همه سونوهات گفتن پسر سن سونو هم کم نیس که

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹