2777
2789
عنوان

نامزدم زنگ زد گفت😒

890 بازدید | 46 پست

بچه ها من صبح ساعت ۱۱ازخواب بیدارمیشم پاشدم دیدم که پیام داده صبح بخرواینا بعدش من داشتم دست وصورتمومیشستم زنگ زدسلام واحوال پرسی گفت بیاخونمون منم گفتم نه مرسی برگشت گفت خواستم دورهم باشیم دارم میرم دنبال خواهرم بیارمش خونمون نمیدونم واسه چی ناراحت شدم اخه به من تعارف الکی کرد😕😕😕😕😲

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خو تو چرا اول گفتی ن مرسی 😌

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خو تو چرا اول گفتی ن مرسی 😌

اخه میرم خونشون خواهرش ادا اطواردرمیاره محلم نمیده کلا معلوم بود تعارف الکیه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

واااا، شوهر منم مثل تو هست همش دنبال تعارفه، مثلا بابام اینا زنگ میزنن بیاید خونه ما امروز میگه زیاد اصرار نکردن شاید تعارف بوده حتما باید طرف خواهش و التماس کنه انگار، من خودم اصلا اهل تعارف نیستم

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
واااا، شوهر منم مثل تو هست همش دنبال تعارفه، مثلا بابام اینا زنگ میزنن بیاید خونه ما امروز میگه زیاد ...

اخه خودش اهل تعارفه دویست بار بهش میگم بیاخونمون اخرش میگه باشه ولی به من میگه بیاخونمون من میگم نه مرسی میگه باشه نیا معلومه الکیه دیگه😓😓😓😒

اخه خودش اهل تعارفه دویست بار بهش میگم بیاخونمون اخرش میگه باشه ولی به من میگه بیاخونمون من میگم نه ...

پس جفتتون تعارفی هستید

اول اینک پیام داده.جوابش رو دادی:::؟؟؟ دوم اینک زنگ زده پاشو بیا خونمون.چرا میگی نه.؟ بپرس چخبره ک ...

اره جوابشودادم هرروز صبح لهم صبح بخیرمیگه منم جوابشومیدم....نه خبری نیست هرجمعه خواهرش ازصبح تاشب میادخونشون بعدشم دوتاخواهرشوهرام باهم میگن میخندن منوتحویل نمیگیرن

پس چی بگم؟؟؟گفت بیاخونمون الکی منم گفتم نه مرسی

من آخه میلا میگم کار دارم یا میگم چه خبره یا میگم باشه مرسی نداشتیم باهم😁

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
من آخه میلا میگم کار دارم یا میگم چه خبره یا میگم باشه مرسی نداشتیم باهم😁

منم گفتم چه خبره گفت خواهرم میاد اینجا حالا خواهرش هرروز اونجاست دیگه انگار وزیرامورخارجه اومده خونشون منم گفتم نه مرسی😐😐

اره جوابشودادم هرروز صبح لهم صبح بخیرمیگه منم جوابشومیدم....نه خبری نیست هرجمعه خواهرش ازصبح تاشب می ...

خب توام بچسب به شوهرت با اون بگو بخند