maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 عنوان بی بی چک 149 بازدید | 16 پست سلامخانما من اینماه اقدام بودم.موعدم ۱۵بهمنه.اما چن روزه خیلی فکر و ذهنمو درگیر کرده.امروز که دوازدهمه بی بی چک گذاشتم که متاسفانه منفی شد.بنظرتون اگه باردار میبودم حالا نشون میداد؟هنوز امید داشته باشم؟ 1397/11/12 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moooshi عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 673 عزیزم بستگی ب لقاح داره ولی زود گذاشتی حداقل همون موعد بزن اگه هم تحمل داری بزار ۲۰ بهمن بزن واست دعا میکنم خدایا معجزه ات رو به سلامت بزار توی بغلم🙏👪
ابرپاییز عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 2134 منم سه روز به پری گذاشتم منفی شد روز بعد موعد مثبت شد ناامید نباش زود گذاشتی آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
شایسته123 عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1070 علایم هم داری مث سینه درد اینا؟ به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 عزیزم بستگی ب لقاح داره ولی زود گذاشتی حداقل همون موعد بزن اگه هم تحمل داری بزار ۲۰ بهمن بزن ... ممنون دوستم.از بس کلافه م کرده بود و به نتیجه ش فکر میکردم گفتم بزارم.اگه پریود نشم اینبار دو سه روز بعد از موعد میزارم.
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 منم سه روز به پری گذاشتم منفی شد روز بعد موعد مثبت شد ناامید نباش زود گذاشتی وای چقد خوشحالم کردیییییی.بارداریت هم مبارک.
asena74 عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 3245 عزیزم منم موعدم دقیقا مثه شما ۱۵ بهمنه.درد سینه هام یه هفته است شروع شده ماه اول اقدامم.دو روزه کمر درد و درد زیر دل دارم.نمیدونم خبریه یا قراره پریود شم اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
ابرپاییز عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 2134 وای چقد خوشحالم کردیییییی.بارداریت هم مبارک. قربونت عزیزم ..انشا... که بارداری من دیگه آخرشم البته دعا کن نی نی م سالم بدنیا بیاد آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 علایم هم داری مث سینه درد اینا؟ سینه درد که ندارم.اما بعضی وقتا یه کوچولو زیر دلم درد میگیره.درد خیلی خفیف.شایدم تلقینه.سر پسرم اصلا هیچ علامتی نداشتم.هیچچچچی.سر اینیکی بارداریم که سقط شد سینه درد و ترشح داشتم.علائم واسه همه بارداریا یکسان نیست بنظرم.
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 عزیزم منم موعدم دقیقا مثه شما ۱۵ بهمنه.درد سینه هام یه هفته است شروع شده ماه اول اقدامم.دو روزه کمر ... عزیزم احتمال خیلی زیاد بارداری.کی بی بی میزاری؟
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 قربونت عزیزم ..انشا... که بارداری من دیگه آخرشم البته دعا کن نی نی م سالم بدنیا بیاد انشالله که سالم به دنیا میاد گلم.پیشاپیش قدمش پر از خیر و برکت باشه.برای منم دعا کن فدات شم.
asena74 عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 3245 عزیزم احتمال خیلی زیاد بارداری. کی بی بی میزاری؟ خدا از دهنت بشنوه.یه هفته پیش گذاشتم منفی شد نواری بود.صبر کردم یا روز موعد یا روز بعدش بذارم که تو ذوقم نخوره.حتی الانم کمر درد دارم اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
maman_arshiajoon مدیر استارتر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1031 خدا از دهنت بشنوه.یه هفته پیش گذاشتم منفی شد نواری بود.صبر کردم یا روز موعد یا روز بعدش بذارم که تو ... تو هم مثه من صبر نداشتیا.ایشالا اگه خیر و صلاحمونه اینماه باردار شیم.چن ماهه اقدامه؟بچه اولته؟
asena74 عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 3245 تو هم مثه من صبر نداشتیا. ایشالا اگه خیر و صلاحمونه اینماه باردار شیم. چن ماهه اقدامه؟بچه اولته؟ نه متاسفانه عجولم.ان شاءالله عزیزم باردار باشی خبر بارداریتو بشنوم.ماه اول اقدامم.بله نی نی اوله😊 اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
شایسته123 عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1070 سینه درد که ندارم.اما بعضی وقتا یه کوچولو زیر دلم درد میگیره.درد خیلی خفیف.شایدم تلقینه. سر پسرم اص ... قطعا یکسان نیست خواستم ببینم اوضاع چجوریه با توجه ب منفی شدن بیبی چک به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.