2777
2789
عنوان

چقدر فرق دارن

208 بازدید | 21 پست

بین یک کودک ۲ سال و نیمه و کودک ۳ سال و ۹ ماه از لحاظ گفتار و درک و انجام بعضی از فعالیت ها مثل نقاشی کردن یا چای ریختن از فلاسک واسه خودش و .....هست

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

چای ریختن از فلاسک !!! نکنید کارارو واسه بچه شش ساله هم زوده میسوزونه خودش رو

هر بچه ای سیر رشد کلامی و رفتاریش با بچه دیگه متفاوته 

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چای ریختن از فلاسک !!! نکنید کارارو واسه بچه شش ساله هم زوده میسوزونه خودش رو هر بچه ای سیر رشد ...

من که اجازه نمیدم به بچم‌.بچه جاریم یک سال و۳ ماه از بچم بزرگتره از بس مقایسه اش کردن هم من هم شوهرم عقده ای شدیم‌ هی میگن ماشاءالله فلانی بلده بنویسه‌ ا یا همون الف یا فلانی واسه خودش چای میریزه یا ....تو همه چیز مقایسه اش میکنن‌ بچه جاریم هم همش کارای که بلد هست رو میکوبه‌ تو سر بچم‌ اصلا انقدر حالم بد هست میخوام همشونو‌ خفه کنم

خواهر شوهرم (الان سه سال چند ماهشه ) یک سال نیمگی کامل صحبت میکرد

الانم خیلی خیلی بلده حرف بزنه شوهرم میگه مثه پیرزنا همش در حال حرف زدنه🤣

حرفایی که بزرگا میزنن رو میزنه

پسرم هم بیست ماهشه توقع داشتم مثه خواهرشوهرم بلد باشه حرف بزنه که بلد نیس😐

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
به نظرم توی بچگی بچه ایی که دو روز هم بزرگتر. باشه خیلیببی فرق داره

همینو‌ بگو ولی چرا بعضیا نمیفهمن‌.دیشب مادر شوهرم میگفت بچه ات مثل بچه جاربت‌ نمیشه اون همه چیز بلده

خواهر شوهرم (الان سه سال چند ماهشه ) یک سال نیمگی کامل صحبت میکرد الانم خیلی خیلی بلده حرف بزنه شوه ...

خوب مقایسه نکن .من خودم بچم رو مقایسه نمیکنم ولی بقیه دست بردار نیستن

همینو‌ بگو ولی چرا بعضیا نمیفهمن‌.دیشب مادر شوهرم میگفت بچه ات مثل بچه جاربت‌ نمیشه اون همه چیز بلده

وااااا .اصلا مگه بچه ها رو باید با هم مقایسه کرد  اصلن توجه نکن اون بزرگتره .من لجم گرفت چه برسه به شما

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
پس چرا همش مقایسه میشن‌.دلم واسه بچم میسوزه‌ همتش ۲ سال و نیمشه

خودت نباید اجازه بدی باید اونقدر مقتدر باشی ک کسی جرات نکنه 

چرا اینقدر ساده با این مسئله برخورد کردی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
بی سوادی را چاره ای نیست. بیخودی حرص میخورین. بی سواد رو بزارین به حال خودشون باشن

راست میگی والا‌.کارای‌ که بچه من بلده هست و بچه اون بلد نیست رو نمیگن‌ فقط کارای اونو میبینن‌.بقول مامانم‌ آینده مشخص میکنه کی موفقتر‌ میشه پس به جای تمرکز رو رفتار اونا بچه ات رو تربیت کن‌.ولی گاهی خیلی حرصمو‌ در میارن

خودت نباید اجازه بدی باید اونقدر مقتدر باشی ک کسی جرات نکنه  چرا اینقدر ساده با این مسئله برخو ...

بیچاره خود جاریم‌ چون بچه اولش رو خیلی مقایسه میکردن اصلا کاری نداره گاهی هم بهم نصحیت مادرانه میکنه ولی متاسفانه مادر شوهرم‌ خیلی رو اعصابه‌.شوهرم چندین بار بهش گفته که این کارو نکن دیگه پا تو خونت‌ نمیذارم ولی باز تکرار میکنه بچم‌ دوسالگی بلد نبود جوراب بپوشه چند وقت پیش خونشون‌ بودیم جواربش

رو پوشید مادرشوهرم‌ با ی حالت عجیبی گفت وای ببینید‌ خودش جوراب پوشید.اصلا مادرشوهرم‌ از بین ۲۰ تا نوه فقط همینو‌ دوست داره و یکسره‌ ازش تعریف میکنه و واقعا دلیلش رو هیچکس نمیدونه‌.بچه جاریم‌ خیلی هم معمولیه‌ ولی خیلی بزرگش میکنه