2777
2789
عنوان

مادر شدن 😭

371 بازدید | 14 پست

سلام مامانا من سه روزه زایمان کردم و از زایمان تاخالا فقط یکساعت یا دوساعت فقط خوابیدن الانم پسرم همش گریع میکنه نمیخوابه و..... مادربودن خیلی سخته تازه میفهمم شما چیکار میکنین با نی نی هاتون ؟؟؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

پاقدمش مبارک باشه ان شاءالله مایه ی افتخارت بشه.لطفا واسه منم دعا کن این ماه دخترم داداش دار بشه 

خدایا ناامیدم نکردی هیچ وقت الانم مطمنم ناامیدم نمیکنی. خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه.خدایا دل همه ی دوستامو شاد کن. هر بژی کورد❤

عزیزم ببین چرا گریه میکنه به رفتاراش بیشتر دقت کن ببین گرسنس دل درد داره مشکلش چیه و حلش کنی خوبه خوبه و اصلا سخت نیست هم خودت هم بچه راحتی به حرف بعضیا که میگن بچه همینه دگ و ما هم همینیم و اینا گوش نکن 

حالا کجاشو دیدی بچه ی منم ۲۸ روزه س از روز  زایمانم تا الان تازه دوروزه یکم آروم شده چندساعتی خوابیدم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

مبارکه عزیزم به احتمال زیاد گرسنه اس اگه شیر خودت کافی نیست شیرخشک بده خودتم مایعات زیاد بخور ماهی هم خیلی خوبه البته اگه نفخ داشته باشه تا سه چهار ماه یا نهایتا شش ماه شبا گریه میکنه و نمیذاره بخوابی من پسرمو واسه گریه هاش چندبار بردم دکتر اما گفتش که هیچ دارویی فایده نداره باید بغلش کنی و آروم تکونش بدی یا به چپ و راست یا بالا و پایین که البته اینم موقتیه اما اگه کسی هست کمکت کنه بذارش توی پتو یا ملافه حالت گهواره ای تابش بده پسر من اینطوری زود آروم میشد

عاشقم میشی دوباره....عاشقِ اونی که نیست.....

مبارکه عزیزم

من دخترم ۴۸ روزشه همچنان خواب ندارم

حالا الان خیلی بهتر شده یک ماه اول خیلیییییی سختی کشیدم چون همش شیر میخواست بچم

الان هر دوساعت یکبار شیر میخواد

الان شیرت کافی نیست بر بچه در کنارش کمکی بده به بچت من هفته اول فقط شیر خودمو میدادم یکبار از اتاق که اومدم بیرون دیدم ۶ ساعت از زمان گذشته و همچنان داشتم به بچم شیرمیدادم بعد تصمیم گرفتم کمکی شیرخشک بدم که دیگه دخترم کاملا سیر میشد و راحت میخوابید