سلام.بچه ها پسرم ۸ ماه و یک هفتشه.سینه خیز میره و غلط میزنه و گردن میگیره.وقتی ام بلندش میکنم به صورت سرپا،پاهاشو قشنگ فشار میده روی زمین امابدون کمک نمیشینه اصلا و زمانی هم که میخوام بشونمش بعد از ۱ دقیقه گریه میکنه و میخزه میره جلو
نگران نباش دوست عزیز.بجه ها با هم فرق میکنن اصلا نباید مقایسه بکنیددهتر من هم تا ۷ ماهگی اصلا قلت نزد فقط با کمک بالش که دورش میچیدم مینشست.تا یکسالگی هم چهاردست و پا نرفت و حدودا یکسال و نیمگی تازه راه افتاد.اصلا نگران نباش و بی دلیل استرس به خودت و بچه وارد نکن
آره دورش بالش بچین کمکش کن بشینه هروقت هم خیته شد اصلا بهش فشار نیار بزار هرجور راحته باشه.دختر من هم خیلی دیر راه افتاد همه بهم مبگفتن وای دیر شده تو چرا باهاش کار نمیکنی ولی من اصلا اهمیت ندادم چون میدونستم فشار بیارم بهش نتیجه عکس میده.اصلا نگران نباش رله میفته دوست عزیز به موقع راه میفته
راه افتادن که زوده فعلا.میگم چرا نمیشینه.همین خدا کنه زودتر بشینه خیالم راحت شه.بخدا استرس گرفتم
میدونم نگران نشستنش هستی و تا راه افتادنش زمان هست، من دارم کلی میگم که بی دلیل به خودت استرس ندی چون قطعا به موقع میشینه منظور من از به موقع اینه که وقتی توانایی نشستن براش ایجاد بشه میشینه