2777
2789
عنوان

بیاین کمک

84 بازدید | 15 پست

سلام.بچه ها پسرم ۸ ماه و یک هفتشه.سینه خیز میره و غلط میزنه و گردن میگیره.وقتی ام بلندش میکنم به صورت سرپا،پاهاشو قشنگ فشار میده روی زمین امابدون کمک نمیشینه اصلا و زمانی هم که میخوام بشونمش بعد از ۱ دقیقه گریه میکنه و میخزه میره جلو

خیلی نگرانم😔😔😔😔

خدایا بابت داده و ندادت شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی بچه ها هستن که از ماه ۶ و ۷ میشینن قشنگ بدون کمک پسرم وارد ماه نهم شده نمیشینه اصلا

تازه پسرم هست پسر تنبل تره.هنوزم زوده.بعضی ها هم هستن اصلا چهار دست و پا نمیرن یکدفعه راه میوفتن .حالا از دندون در آوردن و حرف زدن بگیر تا ....متفاوتا

نگران نباش دوست عزیز.بجه ها با هم فرق میکنن اصلا نباید مقایسه بکنید‌دهتر من هم تا ۷ ماهگی اصلا قلت نزد فقط با کمک بالش که دورش میچیدم مینشست.تا یکسالگی هم چهاردست و پا نرفت و حدودا یکسال و نیمگی تازه راه افتاد.اصلا نگران نباش و بی دلیل استرس به خودت و بچه وارد نکن

تازه پسرم هست پسر تنبل تره.هنوزم زوده.بعضی ها هم هستن اصلا چهار دست و پا نمیرن یکدفعه راه میوفتن .حا ...

نه این میخزه  قشنگ و به هر دو طرف میچرخه.دیتاشم بگیرم قشنگ تلاش میکنه برای بلند شدن اما نمیشینه فقط

تنها مشکلم باهاش اینه

بالش بزارم اطرافش؟

آره دورش بالش بچین کمکش کن بشینه هروقت هم خیته شد اصلا بهش فشار نیار بزار هرجور راحته باشه.دختر من هم خیلی دیر راه افتاد همه بهم مبگفتن وای دیر شده تو چرا باهاش کار نمیکنی ولی من اصلا اهمیت ندادم چون میدونستم فشار بیارم بهش نتیجه عکس میده.اصلا نگران نباش رله میفته دوست عزیز به موقع راه میفته

آره دورش بالش بچین کمکش کن بشینه هروقت هم خیته شد اصلا بهش فشار نیار بزار هرجور راحته باشه.دختر من ه ...

راه افتادن که زوده فعلا.میگم چرا نمیشینه.همین

خدا کنه زودتر بشینه خیالم راحت شه.بخدا استرس گرفتم

راه افتادن که زوده فعلا.میگم چرا نمیشینه.همین خدا کنه زودتر بشینه خیالم راحت شه.بخدا استرس گرفتم

میدونم نگران نشستنش هستی و تا راه افتادنش زمان هست، من دارم کلی میگم که بی دلیل به خودت استرس ندی چون قطعا به موقع میشینه منظور من از به موقع اینه که وقتی توانایی نشستن براش ایجاد بشه میشینه 

میدونم نگران نشستنش هستی و تا راه افتادنش زمان هست، من دارم کلی میگم که بی دلیل به خودت استرس ندی چو ...

مرسی دوست عزیز.کمی اروم شدم 😚😚😚