2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 51 پست
اونوقت میدونی چقدر اینکارت باعث جذب همسرت میشه بهش بگو عشقم بخاطر تو اینهمه تیپ زدم 

پس یبار بخاطر خودش امتحان کنم ببینم چی میشه 🤣🤣🤣 شایدم سر عقل اومد

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
ی چیز جالب دیگه هم برات بگم غش میکنی از خنده روز عروسیم هم مجبورم کرد لباس حجاب بپوشم😁 حتی موها ...

🤣🤣 فک کنم دیگ قانع شدم 😂

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه سلیقه اشونه دیگه😁😁😁 در کل خیلی اهمیت نده بابا من هر موقع حال دارم به خودم میرسم  حال ...

لایک 👍👍👍 

درسته منم دیگ ب لباسام اهمیتی نمیدم ! هر چی شد شد.ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم 😁

لایک 👍👍👍  درسته منم دیگ ب لباسام اهمیتی نمیدم ! هر چی شد شد.ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم 😁

فدای تو عزیزم

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
خخخخخ با خوندن کامنتها کلی خندیدم😁😁😁 والا منم ازوقتی پسرم به دنیا اومد دیگه نصفه شب کار به لباس ...

دلت همیشه شاد باشه گلم😁. شوهر من از الان اینجوریه بعد اینکه بچم ب دنیا بیاد نمیدونم چی میشه 😂