2777
2789
عنوان

کفش + عکس

320 بازدید | 15 پست

خانوم های خوش سلیقه بیاین بگین این‌کفش خوبه یا نه ؟؟؟

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاا.ساده و مشکی فقط😍

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

نی نی سایتی های گل لطفا تو تاپیک هدیه به حضرت زهرا شرکت کنین

حاجت روا شین به حق حضرت زهرا س

تا ٢٠ بهمن میخوام تموم شه

تا به حال اینجا چیزی از ختم و صلوات اضافه نمونده به کمک شما

الانم همکاری کنین😘😘😘

تاپیکم نگاه کنین و بخونین لطفا

به قران اعتقاد داری‌‌؟‌ به یاسینش قَسَـم دوستـ❤ــت دارم حَسَــــ💏ـــن                                                خانمای نی نی سایتی خواهش میکنم برای رسیدن به عشقم به نیت پنج تن آل عبا (۵مرتبه🎀 أَمَّن یُجِیبُ المُضطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ 🎀 بخونین😢              💑دلم کربلا میخواهد آقا ولی❤دونفره❤                   💖 الهی به حق امام زمان برسین به عشق زندگیتون        💖الهی بهترین امضای زندگیتونوکنار امضای عشقتون بزنین 🌹الهــــــــی آمیـــــن🌹             
كلي پوشيدي حالا نظر ميخواي 😂 اره اسپرت و معموليه ، زشت نيست معموليه

فکر کنم مال سایت دیواره

همه دنیا بخواد و تو بگی نه...نخواد و تو بگی آره تمومه...همینکه اول و آخر تو هستی...به محتاج تو محتاجی حرومه