2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ......

760 بازدید | 18 پست

چن روز پیش خونشون بودیم بهم گفت زیرنویس چیه نوشته (توتلوزیون)خودش دورتربود هرکاری کردم نتونستم بخونم گفتم نمیدونم جدیدا چشمام تارمیبینه فک کنم ضعیف شده حالا مامانم میگه چراگفتی نباید میگفتی

به نظرتون اشتباه کردم؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ن چرا اشتباه کرده باشی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ديگه چشاي ضعيف عيب نيست خدايي!😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وا یعنی چی؟بعضی مادرا میترسن دخترشونو پس بدن که اینجوری میگن..😏بگو بخاطر ضعیف بودن چشم ناراحت بشه بذاربشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

این مامانت کلا دوست داره مخالف جهت تو حرکت کنه..😐😐😐😐😐 مگه چی میشه؟؟؟؟؟ دور از جون سرطان لاعلاج نیست که 😐😐😐😐

ما یکی از بستگانمون تا دختراش مریض میشن میگه دخترام سالمن نمیدونم کی چششمون زد😐😐😐 

مریضی و عیب و عار میدونه.. انگار هیچ کس مریض نمیشه....

❤👬❤
بستگی به اخلاق شوهرت داره  بعضیا همینو میکنن اتو میزنن تو سرت

اره مامانمم همینومیگه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
این مامانت کلا دوست داره مخالف جهت تو حرکت کنه..😐😐😐😐😐 مگه چی میشه؟؟؟؟؟ دور از جون سرطان لاعلاج ...

اره بعدشم بالحن دعوامیگه مثلامیگه خاک توسرت ذلیل مرده چراگفتی چشمام ضعیفه پس فردا بکوبه توسرت😠😠😠😢😢😢😢😭😭😭😭😭

این مامانت کلا دوست داره مخالف جهت تو حرکت کنه..😐😐😐😐😐 مگه چی میشه؟؟؟؟؟ دور از جون سرطان لاعلاج ...

زنداداش من که همیشه خدا دستش تخم مرغه میشکنه میگه چشمم زدن😯😐

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
بستگی به اخلاق شوهرت داره  بعضیا همینو میکنن اتو میزنن تو سرت

یعنی تا اخر عمر از شوهرش پنهون کنه ک میخواد بزنه توسرش؟

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54