2777
2789
عنوان

بغض کردم

219 بازدید | 13 پست

رفته بودیم خرید میخواستم کیف و کفش بخرم چندتا مغازه رو دور زدم اخرش گفتم همون اولی که اون مغازه دیدم عصبلنی شد گفت با مامانت بیا انقدتحقیم کرد با داد زدناش وحرفاش😔😔😔

😈😈...Well Well

غلط کرده 

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جای من باشین الان چه رفتاری میکنین؟؟ 

با کی رفته بودی خرید؟ من فکر کردم صاحب مغازه سرت داد زده بود

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
ن عزیزم نامزدمو میگم

ای بابا مردا کلا بی اعصابن 

ن عزیزم نامزدمو میگم

عزیزم بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن،بعضی مردا اخلاقشون اینجوریه،سریع خسته میشن و حوصله این مغازه،اون مغازه ندارن،،،باید بش فرصت بدی؛ با سیاسیت باش،با شیرین زبونی بگو آقایی ولی نظر شما برای من خیلب مهمه و میخوام حتما موقع خرید نظر بدی خلاصه از این حرفا.زندگی اینقد پیچیده و گرفتاری داره که واقعا دیگه چیزای اینجوری ارزش اعصاب خوردب نداره عزیزم

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
عزیزم بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن،بعضی مردا اخلاقشون اینجوریه،سریع خسته میشن و حوصله این مغازه،ا ...

چی بگم عزیزم ناراحتیم دست خودم نیس... اخه در مورد یه موضوعی میحرفیذیم. گفت تو چقد تو فکر پولی مگه همه چیز پوله منم گفتم اگه قرار بود همه چیز پول باشه که تو اصلا حساب نبودی ناراحت شد حرف بدی زدم؟؟ منظورم این بود که من اهمیت نمیدم به این چیزا 

😈😈...Well Well
چی بگم عزیزم ناراحتیم دست خودم نیس... اخه در مورد یه موضوعی میحرفیذیم. گفت تو چقد تو فکر پولی مگه هم ...

عزیزم ببین اول که من حالتو خوب میفهمم و درک میکنم داری چی میگی،ولی بر اساس تجربه ای که تو زندگی مشترک دارم حرفی که زدی با اینکه بدون منظور بوده ولی یخورده تند و بد بوده خب حق داره ناراحت بشه تو فقط نتونستی جمله مناسب تری در دفاع از خودت بکار ببری،ببین مثل اینکه حرف از زیبایی باشه و اونم برداره بگه اگه ملاک من زیبایی بود که تو رو انتخاب نمی کردم،چقد با شنیدنش ناراحت میشدی،اونم مرده،و غرور داره و کلماتی که بکار بردی یکم سنگین بوده،با اینکه تو منظورت کاملا چیز دیگه بوده،،سعی کن رابطتتون با این چیزا کم رنگ نشه،ازش تعریف کن،بش اعتماد به نفس بده مردا تایید شدن رو از طرف زنا دوست دارند.

البته اونم نباید بهت اون حرفو میزدا،،ولی خب الان راجع به حرف شما میگیم.

اگه دوسش داری،زندگیتو دوس داری باید آروم تر با حوصله تر،سنجیده تر رفتار کنی و حرف بزنی 

گلم اینم تجربه های من  

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم