2789
عنوان

متفورمین

1851 بازدید | 20 پست

دکتر بهم داده برا تنبلیم اما میترسم بخورم انقدر ک گفتم عوارض داره پریودام نامنظمه نمیدونم چ کنم طب سنتی خوبه  براتنبلی تخمدان 

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

منم میخورم والا عوارضی ندیدم ازش 

من کلوکوفاژ میخورم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشنامون برای چاقی شکمی خورد خوب بود.بنطرم توصیه دکترروگوش کنید

اخه شنیدم قند و میاره پایین ریزش مو و.‌

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

دکتر چه دستوری داد واسه خوردنش  استارتر؟ من واسه چاقی شکمی یک عدد بعد ناهار میخورم...میخوام بدونم دستورش چیه

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

من اولین بار که خوردم متفوزمین ایرانی بود شماره پونصد.روزی دوتا.واااای من مردم.منگ بودم روزا بزوز بیداز یودم.خوااااب بودم خواباااااا.دکتر احمق گاو باز نگفت از یکی شزو کن نگقت اگه حالت اسنطوز شده این عوارضشه موجی مرضای دیگه میشه .من مردم 

دکتر دیگم گلای وانس داد داخل قوطی خارجیه.انثقققد خوبه.همون متفورمینه.یگو اینو بنویسه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
دکتر چه دستوری داد واسه خوردنش  استارتر؟ من واسه چاقی شکمی یک عدد بعد ناهار میخورم...میخوام بدو ...

منم ی کوچولو شکم دارم خوب بوده برات عوارضی نداشت من گفته روزی دوتا

من اولین بار که خوردم متفوزمین ایرانی بود شماره پونصد.روزی دوتا.واااای من مردم.منگ بودم روزا بزوز بی ...

ینی متفورمین خارجی بخورم

منم ی کوچولو شکم دارم خوب بوده برات عوارضی نداشت من گفته روزی دوتا

والله یک هفتس می خورم یکم جمع شدم...اما من میترسم روزی دو بار...گلوکوفاژ می خورم ک یعنی خارجیشه

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
والله یک هفتس می خورم یکم جمع شدم...اما من میترسم روزی دو بار...گلوکوفاژ می خورم ک یعنی خارجیشه

ای خدا چ قدر تنبلی بده ادم میمونه باید چیکار‌کنه

ینی متفورمین خارجی بخورم

ببین من اول اینو میخوردم که حالمو بد کزد بالا می اوزدم منگ بودم شوهرم یبار اومد بیدازم کنه دید بیهوشم.اینطوز.اصلا سازگار نبود تا اینکه تعدادشو کم کرد بعد بزد بالا.اما جواب نداد روم.تخمکم فعال نمیشد

بعد دکتر دیگم اینو داد که عالی یود همدن متفورمینه.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.