gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 عنوان نظرسنجی 72 بازدید | 10 پست به نظرتون خونه بخریم یازمین بعدخودمون بسازیمش دنگ وفنگ ودردسرش زیادنیست؟ خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔 1397/11/11 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 نیست کسی تجربه ایی ندارین دراین مورد خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خرگوشکم عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 7474 من دلم میخاد یا خونه نوساز بخرم یا خودم بسازم ولی شوهرم موافق خونه ساختن نیست میگه دردسر داره 😩
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 من دلم میخاد یا خونه نوساز بخرم یا خودم بسازم ولی شوهرم موافق خونه ساختن نیست میگه دردسر داره 😩 ماهم دوراهی موندیم عوضش زمین بخریم متراژبالاترمیتونیم بخریم چندسال بعدبسازیم خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خرگوشکم عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 7474 ماهم دوراهی موندیم عوضش زمین بخریم متراژبالاترمیتونیم بخریم چندسال بعدبسازیم اوهوم اما مصالح فوق العاده داره گرون و گرون تر میشه به یه پول خوب نیازه که همه چیز عالی بگیری
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 کسی بوده تواین اوضاع ساخته باشه خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 اوهوم اما مصالح فوق العاده داره گرون و گرون تر میشه به یه پول خوب نیازه که همه چیز عالی بگیری اره خبر دارم 🙁 خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60619 ما داریم میسازیم این بار که گرونی خیلی خیلی زیاده پول دو طبقه خرج یه طبقه میشه ولی در کل بنایی مصیبته « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 ما داریم میسازیم این بار که گرونی خیلی خیلی زیاده پول دو طبقه خرج یه طبقه میشه ولی در کل بنایی مصیبت ... ببخشیدمیتونم بپرسم چندمتر وچند طبقه اس براشما خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60619 ببخشیدمیتونم بپرسم چندمتر وچند طبقه اس براشما قرار بود دوطبقه بشه طبقه اول ۱۸۰ متر طبقه دوم ۲۱۰ متر و یه زیرزمین ۴۰ متری که طبقه دوم کنسل شد « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
gojira مدیر استارتر عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26570 مبارکتون باشه انشالله بسلامتی بعدمیدونی تقریباچقدر هزینه کردین چون ماهم نظرمون ۱۵۰متر دوطبقه اس خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔