2789
عنوان

پری

57 بازدید | 9 پست

عقب افتاده چی بخورم قاعده اور باشه تخم شیوید خوبه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ن تخم شوید خونریزی روکم میکنه منم فک میکردم برا پری بشی خوبه اما غلطه

عه جدی پس چیکار کنم دوهفتس عقب افتاده عصابم خورده

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مطمئنی باردار نیستی. یک لیوان زیره سیاه دم کن بخور به 24 ساعت نرسیده پری میاد

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اگر مطمئنی باردار نیستی. یک لیوان زیره سیاه دم کن بخور به 24 ساعت نرسیده پری میاد

نه مجردم واقعن تاثیر داره مطمعنی گلم

اره زیره سیاه برخلاف زیره سبز طبعش گرمه و هیچ ضرری هم تو پری نداره. 

زنداداشم سه ماه پری نشده بود یک لیوان خورده بود سریع پری شد.  همین نیم ساعت پیش داشت تعریف میکرد برام

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اره زیره سیاه برخلاف زیره سبز طبعش گرمه و هیچ ضرری هم تو پری نداره.  زنداداشم سه ماه پری نشده ...

عزیزم میشه بگی چطور باید دم کنم و کی بخورم

یک قاشق غذاخوری سرخالی با یک لیوان آبجوش مثل چای دم کن. بعدش با نبات بخور 

روز اول عصر بخور تا فردا نزدیک های ظهر اگه پریود نشدی یک لیوان دیگه دم کن. بعدش صبر کن حتما پریود میشی. سعی کن روزی یک لیوان بیشتر نخوری. حتما با نبات بخور  فشارت نیاد پایین

یک قاشق غذاخوری سرخالی با یک لیوان آبجوش مثل چای دم کن. بعدش با نبات بخور  روز اول عصر بخور تا ...

مرسی خدا خیزت بده دعا میکنم