2777
2789
عنوان

تنهایی

183 بازدید | 20 پست

امشب تنهام 

خواهرشوهرم پیام داده بیا پیش ما مثل خواهرمه اما

پدرشوهرم کاش زبونش رونگه میداشت ازلحظه ای که میرم نیش و کنایه میزنه تاوقتی برگردم دو هفته یکبار میبینمش اما تایک هفته بعدش داغونم ازحرفهاوکارهاش شوهرم میگه نازک نارنجی هستی ولی همه چیم رو زیرسوال میبره حتی شرف و آبروم رو

الانم دوست دارم برم قرار بود تست شیرینی عید بزنم براشون این هفته نظر بدن ولی با اخلاق پدرشوهر مجبورم این دوروز تنها باشم باپسرم 

یعنی یک تنه ۱۰ تامادرشوهره ماشالله 

کلی هم دلم گرفته خانواده ام هم اینجا نیستن همسرم هم به واسطه کارش رفته شهر دیگه ...

هر آدمی یه مدلیه دیگه!!!

یه خوبی ها و بدی هایی داره.....  شما سرتونو  با خواهر همسرتون گرم کنید  و شب هم برگردید منزل تون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرجا راحت نيستى نرو

بگو خواهرشوهرت بياد پيشت باهم شيرينى بپزين

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

منم تو خونه تنهام شما خوبه پسرت پیشته من تو دلمه هنوز دنیا نیومده قربونش برم  جاهایی که باعث اذیتت میشه و ارامشت میگیره نرو

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

تنهايي بهتره از اين جور جاها رفتن منم باردارم اما همش خونم بخاطررفتار بد خانوادم 

ببخشید قصد فضولی ندارم چرا رفتار بد خانوادتون؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞