2777
2789
عنوان

در چ حالین؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 127 پست

نی نی رو خوابوندم خودم هم کنارش دراز کشیدم خیلی سرگیجه دارم خونه مامانم هستم حالم خوب نیست بچه های داداشم وخواهرم هی سر وصدا میکنن میترسم نی نی رو بیدار کنن.

نشدنی ها را به خدا بسپار.... چون من در اوج ناباوری  معجزه اش را دیدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شد ٤درصد 😐😂

شت😭

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
ویروسیه دیگه تا ۳ روز طول میکشه معمولا

یا خداااااا سه روووز؟؟؟😔😔😔😔😔😔

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خونه رو سابیدم چای دم گذاشتم خودمم رو مبل لم منتظرم شوهرم بیاد

من شوهرم تازه رفته هیچ کارم نکردم هنوز شبا کارامو میکنم ک وقتم بگذره

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
پسر منم همينجوريه شوهرم كه ميره بيرون دقيق يه ساعت گريه ميكنه اعصابمو خورد ميكنه انقدر كه وابسطه باب ...

دخترم همش سی پنج روزس میترسم وابستگیش زیاد شه ولی کلا تا گریه میکنه باباش میدش دست من

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
درحال سلفی گرفتن بودم😂😂😂

ببینممممم😁😁😉😉😉

گفتیم باید با عکس باشه ها

😉

ای جونم ول کن بابا من وقتایی ک بیرون نمیرم از۶تا۱۲شب پای جمم با مامانم😂😂

انقدر فيلماي جم و نگاه ميكنم بخدا هر كدومو تكراراشم ميبينم ولي بيشتر وقتا شبكه جم كيدز و نگاه ميكنم بخاطر پسرم

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
لم دادم رو مبل منتظر مهمونام هستم و در این فکر که چی بشه اگه بشه سال دیگه مثل الان دانشجوی پرستاری ب ...

ان شاالله ب خواستت برسی

دلم مهمون خئاست😢

انقدر فيلماي جم و نگاه ميكنم بخدا هر كدومو تكراراشم ميبينم ولي بيشتر وقتا شبكه جم كيدز و نگاه ميكنم ...

غنچه های زخمی میبینی؟؟اون جم بالیوود چی؟؟برگ ریزان،بچه مهندس اینهمه فیلم گلم چرا تکرارش

تیکر تولدمه🥰 در لحظه زندگی کن❤️
همیشه خستس.ساعتها بازی میکنه ولی مشق میخواد بنویسه جونشو میگیرن.میگه درس خودم هست نمیخوام بنویسم.خان ...

ای جاااااانم عزیزم😍😍😍😝😝

دراز کشیدم دارم غصه میخورم

الهی چرا غصه؟