2777
2789
عنوان

پززنداییم😳😳😳😳😳

743 بازدید | 33 پست

زنداییم دوتابچه داره خیلی خوشگلن چش رنگی پوست سفیدکلا خوبن اونروزی اومده بودن خونمون برگشت گفت خواهرمیگه بچه های توکه ماهن بچه های خواهرشوهراتم بدنیستن😳😳☹☹پس چرا بچه ی برادرشوهرت اونقدرزشته منم گفتم چون هیچکس به‌پای بچه های من نمیرسه ماهم بهش هیچی نگفتیم اخه آدمم اینقدر.....😐😐😐

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اصلا رابطه فامیلی و متوجه نشدم 

تو که بچه خواهرشوهرشی چه ربطی به برادرشوهرش داره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
راست گفته دیگه،😂😂

😠😠😠😠😠😠ماخوشگلیم حالاخودم هیچ داداشم خیلی خوشتیپه😃😃😃😃

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😊😐😐😐سیب زمینی بی رگ میگن شمایین میزدی همونجا نصفش میکردی زنیکه رو😡

میترسیم ازش😢😢😢😢

توام میگفتی خوشگلی ملاک نیست شعور مهمه ادب و اخلاق مهمه.😐😐

بخدا بچه ی اونیکی داییم انقدر شیرین وبامزس من که انقدر دوستش دارما خیلی اعصابم خوردشد

اینجا جاداره مامانت خواهر شوهر بازی در بیاره بگه اره عزیزم ماشالله به داداشم رفتن دو تاشونم ایقد خوش ...

😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂اره اتفاقا مامانم بعدرفتنشون گفت ولی جلوروشون هیچی نمیگه چون زنداییم عصبانیه توهین میکنه

من یه دختر دایی دارم خیلی خوشگله. یعنی خیللللللییییی خوشگله. بعد مامانم و خاله هام اصرار دارن که فلانی کشیده به ما😐😐😐😐😐😐 حالا اصلا دختر داییم شبیه مامانم اینا نیستا🙄🙄🙄🙄🙄 نمیدونم چه اصراری دارن😶😶😶😶

❤👬❤