2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر خط خنده و چانه و یکم گونه.ولی ورمش خیلی زیاده انگار 50 تا زنبور نیشت زده😂مامان منم کارمند بود ...

سلام عزیزم منم میخام گونه تزریق کنم ورمش چند روز طول میکشه؟ بعد نیاز به تزریق مجدد داره یا نه؟

واسه رسیدن من به عشقم یه صلوات بفرستین😞

عمل تزریق چربی به لابیا برای چه کسانی مناسب است؟ 

• افراد مسنی که به دلیل بالا رفتن سن و یائسگی ناحیه تناسلی آنها دچار پیری، افتادگی و چروک شدگی پوست شده است.

• افرادی که علاقه به انجام عمل زیبایی لابیاپلاستی برای رفع مشکلات مربوط به نواحی واژن ندارند.

• اشخاصی که بر اثر زایمان طبیعی، ناحیه تناسلی آنها دستخوش تغییراتی شده است. 

• افرادی که به دلایل وراثتی و ژنتیکی نواحی تناسلی آنها نرمال نباشد.

• کسانی که دارای لابیای نامتقارن و نامتناسب هستند. 

• افرادی که نیاز به حجم بالای مواد پرکننده در عمل تزریق ژل به واژن هستند و این افزایش هزینه برای آنها مهم باشد.

• افرادی که نسبت به موادی که در ژل ها تزریق می شود دارای حساسیت باشند.

برای مشاهده فیلم هایی از نحوه انجام عمل های زیبایی بر روی هر کدام از لینک های قسمت مربوطه کلیک کنید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ميدان ونك ، خيابان ملاصدرا ، خيابان شاد ، بن بست باغ سرا ، پ7، کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری بلوتاچ

88883933 - 021

88882860 - 021 

09028888710
https://www.bluetouchclinic.com/

من تزریق چربی به صورت انجام دادم از این رو به اون رو شدم خیلی خوب و عااالی بود نتیجه ش. لابد الان یه سریا میان میگن کجا انجام دادی بگو.  دیگه خودم زودتر بگم کلیینک زیبایی پاسارگاد تو محدوده ونک هستشhttps://www.instagram.com/clinic.pasargad/ اینم ادرس اینستاگرامشه عکس منم به عنوان نمونه کارز توش هست.

دوست عزیزم 

من تزریق چربی تو کلینیک پوست و موی رز انجام دادم همکارمم تزریق چربی به لب رو تو کلینیک هلیا انجام دادن... هم من و هم همکارم راضی هستیم 

من به صورت م انجام دادم و واقعا تاثیر گذار بود 

کار دکتر طناز فخیم خیلی عالیه متخصص پوست و مو من کلینیک جردنو رفتم تو خیابون جردن دو تا کلینیک دیگه هم فک میکنم هستن شمارش ٨٨٦٥٨٨٢٦ واسه من تزریق چربی زدن خیلی عالی شده واقعا راضیم

دو سه هفته طول میکشه ورم ها بخوابه.ولی در کل راضی بود واسه کسایی که بخوان صورتشون پر بشه خوبه

سلام عزیزدلم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی عزیزم. در مورد دکتر عبدالمطلبی ازت سوال داشتم 

اگه دنبال ی دکتر متخصص خوب برای جراحی های زیبایی زنان میگردی من بهت پیشنهاد میکنم برو پیش دکتر لاله صادقی من پیششون تنگ کردن واژن و لابیاپلاستی کردم و خیلی راضی ام اینم شماره تماسشون شماره تماس: 09120549149 و 02144054572