2821
2789
هجده سالگی به بعد

منم از دی تا الان سه بار شدم بار اخر نیم ساعت بیشتر طول نکشید ولی سه بار پشت هم شدم خیلی استرس گرفتم یهو با ابنکه تجربه داشتم ولی ترسیدم 

مامانم چند ساله مگس پرونم داره

سالها دویدمو نرسیدم 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته بار دوم رفتم فوق تخصص شبکیه

اونم گفت مشکلی نیست 

منم از بس تو نتو اینوزو‌اونور چیزای وحشتناک شنیدم ترسیدم من استرسم شذیده به خاطر مشکلات دخترم و خیلی چیزای دیگه

سالها دویدمو نرسیدم 💔

آره دوبار چشم پزشکو یه بار مغزو اعصاب گفتن مشکلی نیست،عزیزم همه چیو بسپار دست خدا جرقه و مگس پران اگ ...

ممنون عزیزم نه دکتر نمیرم دیگه تو این وضع میترسم الان که مشکل خاصی ندارم 

اخه مامانمم خیلی ساله همین مشکلو‌داره دکترم رفته اونم‌گفته مشکلی نیست 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

خب پس خدا رو شکر،ایشالله اوضا آروم شد حتما چکاپ برو خیالت راحت بشه 

انشاالله ادم الان هر چی نره بهتره دیگه دور از جون کرونام بگیریم هیچی دیگه من  دوسه بار مجبوری به خاطر دخترم دکتر رفتم اونم با ترسو لرز 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

با رعایت کامل بهداشت میتونی بری دکتر خیلی هم نگران کرونا نباش،مثلا همین جرقه میگن امکان داره به خاطر ...

اخه من جرقه نمیزنه  خیال میکنم یعنی کلافه شدم نمیدونم چکارکنم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

یعنی با رعایت هم کرونا میگیریم؟اونجا که من میرم اصلا بدون ماسک بدون ضد عفونی دست کسیو داخل راه نمیدن ...

نه بابا من همسرم سرکار میره اگه اینجور بود که همه 84میلیون باید میگرفتن

سالها دویدمو نرسیدم 💔

با رعایت کامل بهداشت میتونی بری دکتر خیلی هم نگران کرونا نباش،مثلا همین جرقه میگن امکان داره به خاطر ...

جرقه چه جوریه 

همون مگس پرونه 

مامانم چند سالع میشه دکترم رفته گفته مهم نیست باید عادت کنی

سالها دویدمو نرسیدم 💔

یعنی با رعایت هم کرونا میگیریم؟اونجا که من میرم اصلا بدون ماسک بدون ضد عفونی دست کسیو داخل راه نمیدن ...

من تو نت دیدم نقطه های نورانی جلوی چشمه

من اینجوری نیست 

فقط حس میکنم یه دفعه اب گوشع چشمم جرقه میزنه اونم خس میکنم شایدم چون اینقدر وسواس دارم ایتجوریم اخه چند روز هی میگم تار میبینم باز میگم نه درست میبینم

سالها دویدمو نرسیدم 💔