2821
2789
من دو ساله مگس پران دارم دکتر هم رفتم گفتن چیزی نیست گفتن شبکیه هم سالمه نمیدونم دلیلش چیه

مگس پران چیه عزیزم 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
پیشه متخصص مغزو اعصاب رفتم . کلا جرقه میبینم حالت زیگزاک نامرئی تو دیدم هست و چیزی ک دوستمون گفتن مث ...

سعی کن ب گوشی نگا نکن خیلی . فاصلتم از تیوی رعایت کن . انشالله خوب شی 

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم سعی کن به هیچ عنوان از گوشی استفاده نکنی تلوزیون هم خیلی کم توی نور خورشید و نور زیاد نگاه نکن ...

سلام شما مشکل میگرن چشمیتون کامل خوب شد؟هربار چقد طول میکشید دیدن نورای لرزان؟

ضربان دار هست یا ثابت یه جا وايساده ?منم هر دو چشمم جرقه هست ولی ضربان داره انگار مثل قلب میزنه من ر ...

دوست عزیز دکتر به مادر شوهر من گفته تو خونه مرتب فشارخون رو چک نکنید دستگاه فشارسنج برای قلب مضر هست و ممکنه به قلبتان آسیب برسه روزی چند بار چک نکنید

نه عزیزم من همیشه جرقه دارم دکتر رفتم گفت مگس پرانه دو سه ماهه خوب میشه ولی خوب نشدم مال من تو تاریک ...

من یک ساله سه بار این مورد برام پیش اومد من هر وقت عصبی بشم و استرس زیاد داشته باشم 

قبلا سردرد شدبد که باعث تهوع بشه داشتم ولی این موردا نه 

دوبار قبل از عید شدم 

بار اخر یه هفتع پیش که یهو نصفه نصفه میبینم بهد جرقه های نورانی از وسط چشمم شروع میشه میره به کناره ها که خوب میشم سر بیست دقیقه لین دفعه سردذد خیلی کم داشتم 

ولی اون روز سه دفعه پشت هم شدم خیلی تترسیدم حالا از فرداش نمیدونم ترسیدم  توهمه یا واقعیه

همش حس میکنم گوشه های چشمم جرقه میزنه 

تو‌نت زدم بیشتر ترسیدم 

من وسواس بیماریم دارم

سالها دویدمو نرسیدم 💔

نه عزیزم من همیشه جرقه دارم دکتر رفتم گفت مگس پرانه دو سه ماهه خوب میشه ولی خوب نشدم مال من تو تاریک ...

مامانمم چند ساله این مشکلو‌داره دکتر رفته  چیزی نگفته من ولی نمیدونم چرا اینقدر ترسیدم 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792